HSG vizsgálat!Teljesen le kell borotválkozni?Segítsetek (beszélgetés)
Sziasztok
HSG vizsgálat előtt állok tudnátok nekem információt adni,hogy működik a vizsgálat menete a kórházba érkezéstől a hazamenetelig?
Várom mihamarabb a segítségeteket
Üdv
Linda
Szupi!
Örülök, hogy átvészelted és mégjobban örülök, hogy jó lett az eredményed!!!
Csak így tovább!
Szia Tündi!
Örülök hogy jó eredménye lett a vizsgálatnak!!!
sziasztok
köszönöm a szorítást, túl vagyok rajt:Dnem volt kellemes, főleg a katéter de az eredmény a lényeg, mind2 átjárható.köszi a drukkokat lányok!!!
Szia Tündi!!
Drukkolok érted!!
Köszi a gratulációt!
Azért is írok mindenkinek ebben a témában, hogy mindenkinek erőt adjak és bátorítást, mert nincs lehetetlen!!!!!! Sajnos nekünk ez jutott, küzdeni kell a babáért, de megéri!!!! Fel a fejjel mindenkinek! Kitartás lányok!
Gratulálok a babákhoz!!
Na az ilyenek miatt nem szabad sose feladni!!
Szia!
Aztán majd írj, hogy mi volt!
Izgulok érted!
én is elköszönök,kicsit tényleg pihenek!
szép napot mindenkinek!!!!
Ez nálunk sem volt másképp :-(
Gergőm 6,5 éves, elsőre összejött, ahogy kimondtam, hogy gyereket szeretnék, 2 hét múlva már nem jött meg a mensim.
A második babára 15 hónapot vártunk, átmentünk mindenféle vizsgálaton (HSG, sperma, hormontükör, számolgatás, hőmérőzés, 2 naponta hüvelyi UH.....), dokim kimondta, hogy nem lehet gyerekünk, menjünk a Kaáliba. Erre abban a hónapban teherbe estem!
Most pedig a harmadik ciklusban spontán összejött, még csak gyógyszert sem szedtem, nem számolgattam.... Lassacskán eljön a szülés ideje :-)
Remélem mindenkinek sikerül!!!! DRUKKOLOK!!!!!
szép napot mindenkinek
sziasztok
értem, kívánom a legjobbakat:)
a kismamiknak meg gratulálok:D
minden rendben van,hála az égnek.
apának ici picit kevesebb a spermiumszáma,mint kellene de nem veszélyes és már vitaminokat szed,úgyhogy reméljük minden rendben lesz
Na akkor elmesélek valamit.
Én mikor összejöttem párommal mindjárt a második hónapban terhes lettem pedig akkor én még nagyon nem akartam.
Utána másfél é próbálkozás kellett ahhoz hogy terhes legyek. Ez is érdekes nem?
pihenni fogok,megígérem!!
most pár napot úgyis itthon leszek.
Elmentem táppénzre,mert a melóhelyemen nem biztos,hogy jó néven vették volna,hogy gyereket szeretnénk.Még azt sem tudják milyen vizsgálatra mentem.
További ajánlott fórumok:
- Ripedont szedését be kell vallanom üzemorvosi vizsgálaton?
- Szédülés miatt ideggyógyászatra kell mennem, milyen vizsgálatok lesznek?
- Petekevezeték átjárhatósági vizsgálatra kell mennem. Kinek volt már ilyen? Tapasztalatok?
- Hogyan lehet úgy borotválkozni, hogy teljesen sima legyen az arcom és ne legyen utána pöttyös?
- Ultrahangos vizsgálattal teljesen megállapítható a terhesség vagy annak hiánya?
- Missed ab-nál teljesen le kell borotválkozni?