HSG után terhesség (beszélgetés)
Sziasztok!
1éve próbálkozunk kistesóval kisfiúnk 6éves spontán sikerült.3hónap után nem bírtuk tovább mentünk a Kórházba közölték h.igazolt 1év sikerteleség után kezdődnek a vizsgálatok.Pénzért magán orvosnál rögtön elkezdődött a segítség.Hormon-sor,Ir,Peteérés rendben,Párom andrológia rendben.Hónapról hónapról ciklus 12.napján endom nyálkah.11mm vastag,szép tüszők sajnos még sem skerül Miért?Ezernyi kérdés!Nem tudjuk elfogani,beletörődni a sikertelenségbe.Nagyon nehéz az tudja aki hasonló cipőben jár.Múlt hónapban elvégezték a HSC röntgenes oldatos vizsgálatot kimutatta h.sajnos nem átjárhatóak a petevezetők.Meg van ma a gond.HSG kontraszt anyag röntgenes vizsgálatot kértem volna elsőre de most lesz Aug.13-án a HSG.Próbáltak az Orvosok megnyőzni A Laparoszkópia műtéttel de nagyon félek még ettől a HSG-től is.Beöntés,Altatás kb.20perc a vizsgálat du.mehetek haza tőlem függ hogy viselem.Bizakodunk h.a HSG-vel sikerül átmosni kufújni a vezetőket.Írjatok még hozzásszólásokat akinek volt Hsg.Írjatok hogyan végezték elejétől végéig.Azóta valakinek sikerült e a BABA.Nagy ölelés
nekem 6 nappal hsg után még mindig szurkálódik alul a hasam. meg teljesen jobb oldalam... remélem hátha sikerül a baba :)
De ez a szórkálódás lehet még mindig hsg hatása?? :(
Nekem 8 éve márciusban volt HSG-m. Iszonyúan fájt a vizsgálat, ugyanis mindkét petevezetékem el volt záródva. Utána áprilisban volt egy lapar-om, ahol endometriózist állapítottak meg. Megbeszéltük, hogy a kettő együtt kizárja, hogy természetes úton teherbe essek, és hogy 6 hét múlva kontroll, aztán hormonkezelés, utána inszemináció.
De a Lányom másképp gondolta a dolgot és a kontrollvizsgálaton már 4 hetes kismama voltam. :)
Ha egy kis Lélek jönni akar, nincs az az orvosi diagnózis, ami visszatartsa. :)
Sok sikert kívánok, minden reménykedőnek! :)
A páromnak volt gyerekkorában mumpsza,és emiatt nincs katona. Ill nem volt.Évekig.Aztán kb 4 év alatt sikerült a 0 ból 7 milliót csinálni,de most ott tartunk,hogy 8 éve szeretnénk babát,de még az első stimuig sem jutottunk el.Vagy pénz nem volt,vagy valami kiderült,ami miatt várni kellett,.(pajzsmirigy alulműködés,IR,myoma)
Jelenleg elvileg minden eredmény jó,most pénz nincs ,megint((
Eddig kb 1.5 milla ment el csak a vizygálatokra és a gyógyszerekre.
Remélem nektek sikerülni fog hamarosan)))
nálatok miért csak lombikkal lehet? és hol tartotok? voltatok már lombikon?
Hát páromnak 80% lassú.... meg kevés a száma is, de orvos azt mondta ,nem a kevés számmal van a gond, hanem a lassúsággal...
Mi eddig minden nap együtt voltunk ,de ezt sem tudom, hogy jó -e... áhh, annyira elegem van ,hogy ilyen nehéz babát gyártani, másnak akinek meg nem kell egy éjszaka alatt összejön :((
Phuong
Én nem éreztem utána semmit,még apró görcsöket sem.Teljesen átjárható vagyok egyébként-.
De a csajszi,aki velem volt,őneki az egyik oldalon le volt egy kicsit tapadva,és neki nagyon kellemetlen volt.Még egy héttel utána is vérzett meg érzékeny volt neki.
Azt mondta a doki,hogy akinek a párja csak kicsit gubancos,azoknak is segíthet,mert ilyenkor az az anyga,amit átnyomnak,az síkosít,és könnyebben feljutnak a katonák.
Nagyon gázos a párod eredménye?
Nálunk egyáltalán nem lehet,csak lombikkal baba,így nem vártam ettől csodát.
nekem 6 napja volt, azért még érzek szúrkálódásokat a hasamban. Néha olyan érzésem van, hogy most sikerülhet, máskor (pl most), hogy nekünk nem volt elég a hsg...
barbi, gratulálok :))) Neked volt szúrkálásod, hsg után?
Szia
Sikerülhet,ha csak ez a bibi. Ha a férfinek nincs semmi baja,csak a női oldalon van egy kis elzáródás,akkor ha ez a HSG alatt feloldódik,simán lehet utána baba.
Hajrá))
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan érjem el, hogy 18 év után is tetsszem a páromnak, ha a terhességek miatt elhíztam?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Császározás után hány hónap kell az újabb terhesség vállalásáig?
- Sterilizáció után terhesség