Hova forduljak, ha a párom exe tönkre akar tenni minket, gátol a pici sétáltatásában? (tudásbázis)
Van ügyvédünk és már egy éve megy vele a herce-hurca, ez most egy ujabb probléma ami felmerült.
Szerintem keresni kéne egy ügyvédet, aki felvilágosítást tudna adni, hogy hogyan lehet megoldani a helyzetet. Bizonyára van megoldás.
Ja azt nem is mondtam, hogy a kutya elől szedtem fel a kifliket és azzal dobáltam meg a nagyságát.Annak legalább nincs nyoma.
Ezt én is tudom, de mikor a picit ócsárolta akkor már én sem voltam rest, rendesen neki mentem. Eddig tűrtem, hogy a ruháimat is felmosorngynak használja, a két gyerekét is tönkrette már. Az előző házasságából a kisebbiket és innen meg a nagyobbikat, de azt már nem hagyom, hogy a fiát és az én lányaimat is kikészítse. A párom és a fia teljesen meglepődtek, mikor halál nyugodtan kimentem a kisházból és a felmosovödröt vágtam hozzá, csak ugy röpült a másik ház ajtaja felé, a nő meg ugrott befelé.Akkor hívtam a 107-t és azok is nagyon kiakadtak, hogy a picivel szórakozik, ők legalább most rendesek voltak, mert azt mondták, hogy ha továbbra is folytatja akkor ujra szóljunk és elviszik egy időre, de előtte beszéltek vele.
Mindezek tudatában az acélbetétes nem is olyan rossz ötlet.
reméljük belehúznak és normálisan átdolgozzák.
Hát! Perika ez beszarás. Együtt érzek veled, de ez tűrhetetlen.
Lehet, de akkor most itt az élő példa, hogy a rendes ember fázik rá!Mert h..e a tv.
Nem azért vétózta meg, a tv. nem volt eléggé kidolgozott, alkalmat adhatott volna nagyon súlyos visszaélésekre.
sajnos ez van, s már tényleg nem tudom,hogy mit csináljak. a párom, hogy megtudjunk élni reggeltől késő estig dolgozik, mivel nem győzzük a fizetnivalókat sem s akkor még ott vannak a hitelek is.Tavaly már kikapcsolták a gázt is egy hónapig voltunk hidegben, mert a nagyságos asszony nem fizetett semmit sem, és a visszakapcsolást is nekünk kellett elintézni. ami kb. 300 ezer Ft-unkba került. És félő, hogy most is ez lesz, bár mi a kisházba hála istennek kandallóval fűtünk a melegvizet meg majd megoldjuk árammal, vagy gázpalackról üzemeltetem a boylert és a tűzhelyet is. Ezzel rajtam nem fog ki. De ők meg lesznek hallva a nagyházba
Egy 3 hónapos pici igya meg a levét egy hülye tyúk szórakozásainak?
Hihetetlen, hogy az ilyesmire nincs törvény. A távoltartási törványt meg Sólyom bácsi megvétózta. Mert ő még soha nem volt szar helyzetben.
Azt mondják, hogy menjek albérletbe, de miből? A családi pótlékból és a gyesből nem lehet, azonkívül meg, szakítsam a picit el az apjától? Ennek a nőnek ugyis az a szándéka azért jelentette fel a páromat, hogy megverte őt, pedig akkor ithhon sem volt, mert dolgozott . S ezen fog elbukni.
Azok nem csinálnak semmit inkább ennek az alkoholista nőnek adnak igazat.
Sajnos ha te beszélsz velük neked helyeselnek, ha a másik akkor meg annak. Ezek nem tesznek semmit sem.
szerintem itt senki nem tud okos lenni. a gyerekjóléti szolgálatnál megkérdezhetnéd, hogy kitől kaphatnál segítséget. talán...
Az előbb irtam, hogy a gyerekek sem kicsik már a lány 18 éves a fiu pedig 16 éves.Csak a párom és az én közös gyerekük 3 hónapos
Bocsánat nem akartalak megbántani!
Ennél kacifántosabbat én még nem hallottam.
Ebből nem nagyon van kiút, főleg ha a gyerekek még kicsik.
Azt kérdezd meg az itélőtől.
A amikor ők elváltak, mi még nem éltünk együtt. S akkor a fiut az apjának itélték, a lánynak meg 2 éve kellett dönteni a szülei között 16 éves korában. Szó szerint belekényszerítették a döntésbe.
S akkor ráadásul a házat meg ugy osztották meg, hogy az alsó szinten a kisszoba a nőé ahova csak ugy tudsz bemenni, ha a nappalin keresztül mész. Az emeleten a három szoba közül egy-egy a két gyereké a harmadik pedig a páromé. A kisház ami külön van pedig még a nagyapjáé volt a páromnak és a szüleinek is. Na ezért nem akarják eladni, de a gyerekei sem.
engem az érdekelne hogy hogyan ítélték a gyerekeket egyiküknek és másikuknak, pláne ha egy helyen éltek?
Azt eddig nem mondtam bocsi, hogy a nőnek ez a második házassága volt, amit tönkretett az előzőből is van 2 lánya, akiket szintén elhagyott. S ezt a két gyereket is mikor kicsik voltak itt hagyta az apjukkal. S akkor kezdett minden helyre állni, mikor én idekerültem, csak azzal, hogy visszaköltözött felborult minden.
Itt a két gyerek az egyik 18 éves a másik pedig 16, a pici baba pedig 3 hónapos.
Egyébként nekem is van az előző házaságomból egy 18 éves lányom aki Baján él.
A gyerekek, meg örülnek a kistestvérüknek.És sokat is segítenek nekem, persze amikor éppen nem dolgozni vagy iskolában vannak.
Ez nem kommuna azért ez egy kicsit erős. Mivel hivatalosan el vannak válva. A két gyerek a házasságukból, és mi hárman, meg a nő
Ősszesen hányan éltek ebben a "kommunában"? Már bocs a kifejezésért, jobb nem jutott az eszembe, mert ez egy elég kilátástalan helyzet így.
Nem értettél el semmit, igen mindkét házra mi fizetjük.
mindkét házra ti fizetitek a rezsit? Jól értem, hogy ő lakik a nagyban, ti meg a kicsiben? Vagy elértettem valamit?
Katyus-nak külön köszönöm, hogy hisz nekem.
Nem azért indítottam utjára ezt a dolgot, hogy hazugságokkal tömjem tele a lapot. A volt asszony 4 évig itthagyta a gyerekeit a páromnál és nem lakott itt. Akkor költözött vissza mikor megtudta, hogy mi összekerültünk.
Innentől kezdve itt csak lakik és élősködik, mi meg próbálunk megélni ugy ahogy lehet, és fizetni, mert a rezsibe sem száll be sajnos.
Na akkor ehez mit szóltok?
Kösdzönöm a hozzászólásokat, de a tulajdon osztatlan.
Igazatok van, ezek csak spekulációk, és fölöslegesen jár az agyam hülyeségeken. A legjobb valóban az lenne, ha elmenne a volt házaspár egy ügyvédhez, és az elmondaná nekik a lehetőségeket.
Mindenhol van jogi tanácsadás( neten is)
ott kéne megkérdezni mik a lehetőségek
További ajánlott fórumok: