Honnan tudok az internetről rendelni eredeti férfi parfümöt? (tudásbázis)
6. dd4fac34d4
2014. márc. 6. 12:36
A Douglas Parfüméria-tól számos kitűnő, és abszolút megbízható terméket megrendelhetsz a neten is: [link]
5. babika_
2014. márc. 5. 07:26
Amúgy én szoktam cserélni is. parfumblog.hu/parfum-cserebere
Eredeti parfümök vannak, a legtöbb cserére, van olyan is, amit inkább eladnának, de jobb áron, mint a drogériák. Van persze, olyan, ami félig van, de olyan is, ami teli van, így ajándéknak is megfelelő. Már egy jó párat cseréltem itt,és eddig sosem bántam meg.
4. 549be03e80
2014. márc. 5. 00:33
Mivel ferfi vagyok es mar rendeltem a legjobb az ebay-n,amit azonnal fizetsz,de arra vigyazz nehogy vmi kinai bovlit vegyel,mert azonkivul ,hogy 5 perc mulva mar nincs illata,veszelyes a borre kivorosodik,viszket es kiutest okoz,mint nekem okozott,amikor meg ezt nem tudtam.Teremeszetesen legjobb a francia,utana az olasz,utana a spanyol,a francia az ami a legtovabb tart,es finom illatu.Az angol boss finom illatu de nem tartos, a spanyolok es az amerikaiak sem nagyon.
3. babika_
2014. márc. 4. 19:16
Rengeteg parfümös oldal van. illatfelho.hu parfumcenter.hu és még rengeteg. én is a napokban tervezek rendelni egyet.
2. 273206364e
2014. márc. 4. 19:03
Azt ne tudom,viszont biztosan nem vennék online,ha minőséget szeretnék.
1. 77timi
2014. márc. 4. 13:57
Honnan tudok az internetről rendelni eredeti férfi parfümöt?
További ajánlott fórumok:
- Ha egy internetes oldalról lehet parfümöket rendelni feltűnően jó áron, biztos lehetek benne, hogy eredeti parfümöket árulnak?
- Kontaklencsések! Szokott valaki internetről rendelni?
- Rendeltetek már internetről parfümöt? Kinek milyen tapasztalata van?
- Rendelt már valaki aukciós oldalról eredetinek vélt parfümöt, a bolti ár töredékéért?Mik a tapasztalatok?
- Szeretnék parfümöt rendelni! Honnan tudnám legolcsóbban megrendelni?
- Megéri online rendelni parfümöt?