Honnan tudod, hogy pms-ed van-e éppen, vagy teherbe estél, ha a pms tünetek közé sorolhatjuk a mellfeszülést, alhasi fájdalom, fejfájás, stb (tudásbázis)
7. Céda
2012. febr. 24. 16:03
Egyszerű : mérd meg a reggeli ébredési hőmérsékelted. Ugyanis a menstruáció előtti napon, vagy aznap a hőmérsékleted leesik, ezzel szemben ha terhes vagy, a normál érték felett van. Persze ehhez ismerni kell mi is a te saját alaphőmérsékleted. Nálam bejön. (Teherbe szeretnék esni, és sajna amikor a hőmérő alacsony fokot mutat már tudom, hogy nem terhesség van hanem pms....)
6. BALOG75
2008. febr. 1. 16:01
én igy estem teherbehogy megvolt a menszeszem elseakartam hini mikor meg mozdult a baba előte kéthétig nem volt utána kiderult hogy terhesvagyoknégy honapig mindig jőt két vagy három napig utána má féltunk hogy bajalesz a babanak de de hála ajo istenek semi baja már 12 éves lányom van
5. a.barbi
2008. febr. 1. 15:42
megvallva én is hasonló cipőben járok, jártam!
Pont a múlt hónapban volt a legdurvább.
De szerintem tényleg a tesz a legbiztosabb, mert az orvosi vizsgálat!
4. otis
2008. febr. 1. 14:15
Hát igen... Engem is becsapott a szervezetem. Teljesen ugyanazok a tüneteim.
3. Ágnes1
2008. febr. 1. 14:12
Igen!
Ez egy elég nehéz dolog,mert nagyon hasonlóak a tünetek. Nálam is,mert a menszeszkor is mindig ugyanazok a tüneteim és csak a biztosat az elmaradt havim és a teszt tud nyújtani.
Addig minden hónapban marad a pár hetes kétely,hogy ez vajon mitől is lehet most?
2. a4cf17146e
2008. febr. 1. 14:09
Szerintem sehogy sem tudod. Idővel kiderül. Vagy megjön, vagy nem, teszt.
1. quimbi
2008. febr. 1. 14:06
Honnan tudod, hogy pms-ed van-e éppen, vagy teherbe estél, ha a pms tünetek közé sorolhatjuk a mellfeszülést, alhasi fájdalom, fejfájás, stb?
További ajánlott fórumok:
- Ha múlt héten kimaradt egy fogamzásgátló és két napja mellfeszülést érzek, akkor az már utalhat terhességre?
- Neked mikor szokott kezdődni a mellfeszülés(mensi előtt)?
- Hányinger, fejfájás, szédülés, mell fájdalom lehet a korai terhesség előjele?
- Ha nincsenek menstruáció előtt tüneteim (görcs, mellfeszülés, puffadtság stb.), akkor peteérésem se volt?
- Mi a legerősebb vény nélkül kapható fájdalomcsillapító fejfájásra?
- Csökkent mellfeszülés után vetélés jön kora terhességnél?