Holnaptól 90 napos? Valaki érdekelt ebbe? (beszélgetés)
Csajok, eltűntetek!!
A 17. nap után 4.8 a mínuszom.
Hogy haladtok?
Az a legjobb, ha ugyanazt eszed vacsira is. Persze nem muszáj, de így még jobb!
Jó kezdés! Kitartást továbbra is!
És amikor nem laksz jól, igyál gyorsan meg hozzá legalább három deci vizet, és gondolj rám, mert én ma még nem ettem semmit... és piszkosul éhes vagyok :) Ráadásul itthon is jó kaja van, a cégnél is pizzát ettek... nehéz volt kibírnom, de most már végig csinálom a napot!
Mindenhol, csak éppen gépközelben nem :D
Megvagyok még amúgy, lassan túl a gyümölcsnapon :)
Hogy vagy? Hogy bírod?
Én egész jól bírom. Ittam 1 instant kávét reggel, azóta csak bubimentes ásványvizet.
Na mi van, hol vagytok?
:)
Ok, köszi :)
Olyan régen volt már 2008 vége mikor csináltam, hogy újra szedem össze az infókat :D
Egyébként egy idő után már elmúlt az épp mást kívánnék érzés. Amikor hazamentem egy keményítő napon és tészta volt otthon, minden rossz érzés nélkül tudtam eltenni másnapra a tésztát, mert megszoktam, és tudtam, hogy holnap is ugyanolyan finom lesz, mint ma lenne. De az elején piszok rossz kibírni... de ki lehet.
Nálam a "bent maradok még melózni" módszer segített, mert otthon kutattam, hogy mit egyek még, itt meg nincs mit enni :D
Tényleg?
Holnap gyümölcsözök, és van itthon, bár igaz, hogy csak konzerv.
Úgy is jó?
Vagy akkor már túl sok benne a cukor?
Régen én sem tudtam volna így fogyizni... De mostmár nem bírom betartani a mértékletességet!:(
Sok sikert Neked is!
Dehogy felejted, hidd el hogy rá fogsz állni és már nem is gondolkozol mi lesz a következő nap, csak tervezed a menüt :)
Nekem ez a 11. napom, szóval holnap gyümölcsözök, aztán este mérleg.
Egy kalappal :)
Sok sikert nektek, én így nem tudok fogyni, hogy eltervezem mikor milyen nap van....mert tuti épp nem azt akarnám enni.
Maradok a tornánál, és a mértékkel való evésnél.