Holnaptól 90 napos diéta?:) (beszélgetés)
Dorkinc te hogy haladsz?
Én is abba hagytam Juci....de már elkéne kezdeni rendesen és kitartóan végigcsinálni, ha már egyszer sikerült...mert ha most így állunk és még jön a karácson is, akkor mi lesz januárban?? :( Elkeserítő :(
Mikor mennyi.
Sajnos igaz ez a jojó effektus.
Ezt szeretném most elkerülni.
Tavaly fogytam 12 kilót, utána az idei év
elején-közepén nagyon nehéz időszakon mentem át, kapásból visszajött mind, plusz még vagy 3. Sajnos nálam fordítva van, nagy bajban, bánatban hízok. Most igyekszek erősebb lenni.
Itt vagyok naponta többször is, de nincs okom dicsekedni. Utolért a farkaséhség. Igyekszek küzdeni ellene.
Mindig mikor eljutok a 10 kiló fogyásig, beindul az ÉHSÉG. Valószínűleg ilyenkorra merülnek ki a szervezetem különböző raktárai.
Át kellene váltani valami lassabb kúrára.
Csak az a baj, hogy én nem tudok keveset enni. Én vagy eszek, vagy nem.
Örülök, hogy bevált.
Én meg igyekszem megemberelni magam.
Majd Rátok gondolok ha bűnözni akarok. Ma már egyszer sikerült visszafogni magam.
Én sem haladok, nagyon elromlottam:-((
Valakinek fenékbe kellene rúgnia, úgyhogy legyetek szívesek!
Jól hangzik bajusz....lehet majd én is kipróbálom :)
Én is régebben ettem ilyen kis csomagos magocskákat jó is az,,,vagy ilyen sűrű gyümileveket...amik már majdnem ilyen pépesek....lassan már bébiételt is ehetnék :D bár az elég tápláló lehet ha belegondolok :D
Ma gyümölcsnap. Csináltam birsalma zselét, én találtam ki.
Megfőztem a birsalmát édesítőszeres vízben, és a levét felfőztem tortazselével, majd kis tálkába raktam a főtt birsalmát, ráöntöttem a lét. Megkeményedett szépen, és nagyon finom lett.
Egy kis változatosság jól esett.
Újabban ezeken a napokon napraforgót szoktam enni, jó sok idő eltelik vele, és viszonylag kevés jut a gyomromba.
Ennyit segített egy pisilés??? :D :D :D
Kipróbálom én is :D
Sziasztok!
Bajusz én gratulálok Neked ahhoz a -5kilóhoz, ahhoz is kitartás és odafigyelés kellett.
Dorkinc próbáld meg magad egész napra lekötni vmivel, hogy ne is jusson eszedbe a hamizás....hmm viszont víznapot igazán sztem csak otthon kényelmes, "kellemes" tartani mivel én ilyenkor elég sokszor szoktam látogatni a mosdót :)
én eldöntöttem ma víz napot fogok tartani, de most tényleg! nem úgy mint kedden...délig tartott a víznapom aztán nekiálltam kajálni, ma keményitő helyett tényleg víznapot tartok!!
jaj lányok szurkoljatok nekem!! le kell adnom azt az 1 kgot amit visszaszedtem!! muszály!! :'(
Egy hónapja indultunk, ezt kihasználva el is számolok az eddigiekkel: az egy hónap alatt lement 5 kiló. Sajnos a legutóbbi egyhez 10 nap kellett, valahogy megrekedtem. Illetve inkább elromlottam. Elég sokat vétkeztem ez idő alatt, és mostmár nem csak mennyiségügyileg. Rettenetesen bánt, igyekszek is összekapni magamat. Ami nagyon furcsa, az az, hogy a gyümölcsnapot soha nem szegtem meg (legalábbis nem emlékszem ilyesmire), pedig az a legnehezebb.
Előjött a farkaséhség is, remélem csak a női ciklusom szokásos havi jellemzője ez.
Megpróbálom megemberelni magam, remélem nem romlottam még el teljesen.
Nálatok mizújs?