Hol veszitek/vettétek meg újszülött babátoknak a babaruhákat? (beszélgetés)
C und A-ról az a véleményem, hogy újszülött méretben nincsenek. Minőségileg(ameddig jó rájuk), tök jók, divatosak, aranyosak.
Újszülöttnek Brendont mondanám. Minden egy helyen van. Szuper!
A teszvesz nálam is bevált. Ezenkívül tesco, auchan. A C& A-t nem ismerek babaruha ügyileg.
Szívesen vennék turiban is, de ahová én járok, ott nincsenek babaruhák.
Bababoltban
+ örökölte (kihízták a többiek)
Szia!
rengeteg ruhát kaptunk, de az aukciós oldalakon szoktam vásárolni pár száz forintért. Semmi ciki nincs benne, ja és turiban, van egy jó babaruha turi a Keletinél!
Arra a pár hétre míg ki nem növi a gyerek, minek vagyonokat költeni ruhára? Amúgy lesz más kiadás, pont nem ez a legfontosabb! A C&A-ban is nagyon jók a ruhák, meg a H&Mben is, de ahhoz azért drága hogy 1-2 hónapig hordja!
Én a mai napig a gyereknek (2,5 éves) a legtöbb ruháját a Háda turkálóban veszem. Van honlapjuk elég sok helyen vannak, nem tudom te hol laksz.
Amit még nagyon szeretek az a Cherokee (Tesco) és jók a C&A is csak azok inkább vékonyabb gyereknek. Nekem elég masszív (nem kövér, hanem széles csontozatú) a gyerek úgyhogy volt ami vállban abból kicsi volt neki.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Miért csodálkoznak azon, hogy a 2-3000 Ft-os babaruhákat nem adom oda 100 Ft-ért?
- Ti adtatok 4 hónapos babátoknak almát, gyümiket?Vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva 6 hónapig csak anyatej?
- Milyen tapasztalataitok vannak az újszülöttosztály nővéreivel?