Hol tudok szorzó számkártyát venni, de olyat mint az adatlapomon van? (tudásbázis)
Szia!
Ha van hasonló kártyád,akkor nézd meg rajta a forgalmazót illetve gyártót vagy kiadót. Ne szégyelld Őket felhívni.
Ha normálisak,akkor utánvéttel vagy máshogyan kifizetve elküldik neked a számkártyákat. Ha nem,akkor esetleg megmondják,hogy hol tudod megvenni.
Megmondom őszintén itt a faluba kaptam de osztás és nekem szorzó kellenne még nem biztos hogy itt ebbe a kis boltba meg tudom e venni mivel 32 db kellenne ezért gondoltam arra hogy megnézem netten és ha ilyen árba volna megrendelem legfeljebb a postaköltéget állom de beirtam a google-be és ezt kimondottan nem hozta ki akárhogy irtam be .
Itt 210 forintért vettem az osztó kártyát kb ilyen árba kellene 300 ft körül is jó mivel itt igen nehezen akarját befizetni a mikuláscsomagra a pénzt és olcsó de hasznos játékot kelle bele .
Én a fiamnak megveszem külön a drágább de jobb kártyát de itt sajnos az osztályban többen vannak a kisebbségből és nem akarnak fizetni.De még itt a kisboltba is beszélek a vezetővel hátha tud rendelni.
Olyat nem találtam, mint az adatlapodon van, de szorzással foglalkozó oktatókártyát több webáruházban is (pipikejatek pont hu; gullivershop pont hu)
Ez is jó? :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Miért nem tudok képet feltölteni az adatlapomra?
- Picibaba.hu-s vonalzót hogy tudok feltenni az adatlapomra? Nem sikerül :-(((
- Hogy tudok fejlécet/vonalzót betenni az adatlapomra?
- Hogyan tudok videót betenni az adatlapomhoz?
- Segítsetek, hogy hogyan tudok csili-villi szoveget kitenni az adatlapomra, mint a Glittert?