Hol tölthetem le a visszaigazolást, hogy igényeltem az SZJA visszatérítést? (tudásbázis)
Megvan, leírom, hátha valakit érdekel:
ONYA-nyilatkozatmegtekintő
Köszönöm.
Beadtam a visszadó nyilatkozatot tavaly, viszont nem kaptam róla semmilyen visszaigazolást. A beadás után jelent meg annyi a monitoron, hogy VISSZADO OK, vagy valami ilyesmi.
Most azt szeretném tudni, hol tölthetek le arról (pl. ügyfélkapun) visszaigazolást, vagy hol tudok utánanézni, hogy valóban beérkezett-e a leadott nyilatkozatom.
"Minden gyermekes szülőnek, aki családi kedvezményre jogosult, visszajár a 2021-ben megszerzett jövedelemből levont adó, ekho, illetve katások esetében a 2021-es tételes adó negyede.
A VISSZADO-nyilatkozatot már nem lehet benyújtani. Ha a nyilatkozatát nem adta be 2021. december 31-ig, az szja-visszatérítést a 21SZJA jelű bevallásban igényelheti, az adóbevallási tervezet kiegészítésével vagy önállóan benyújtott bevallásban. További információ: [link]
Hol tölthetem le a visszaigazolást, hogy igényeltem az SZJA visszatérítést 2021. dec. 31-ig?
Kérem, csak az írjon, aki valóban tudja. Ügyfélkapun nem találtam meg ezt az opciót.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Gyakran visszatérő petefészekgyulladás