Hol találom a saját hozzászólásaimat, szavazásaimat, stb? (tudásbázis)
A Profilod menüben mindig megtalálsz mindent, ami veled kapcsolatos. A profilkép (vagy annak a helye) alatt újabb menüpontok találhatóa
Beállítások: Itt lehet új jelszót adni, e-mail változtatni, a hírlevél és üzenetértesítő szolgáltatásokat kapcsolgatni és a regisztráció törlését kérni
Naplók: Minden saját naplód egy listában
Fórumok, stb: Megfelel a régi Interaktivitás fülnek, itt van az általad nyitott fórumok, hozzászólások, cikkek, szavazások, klubok, receptek, szóval minden.
Így játszik: Ezen vannak a játékeredményeid.
Kapott jelek: Itt láthatóak a kapott jelek. Ha a sajátodat nézed, akkor felül a tételes lista, alul az összesített, ha másét, akkor fordítva.
Kapott képeslapok: Most már lehet az oldalon belül is képeslapot küldeni. Ebben az esetben a képeslap (a feladó és az üzenet nélkül) itt megjelenik.
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Saját történetem...egy elrontott szerelem, ami az életem is elrontotta...várom a hozzászólásokat
- Szerintetek meg lehetne kérni a moderátort, hogy az eddig szavazásaimat, hozzászólásaimat töröljék ki?
- Laptopra csatlakoztatom a telefonomat. De a saját gépen nem találom, hova csatlakozott. Hol van akkor?
- Facebookon eltűnt az egyik ismerősöm és minden hozzászólása az én bejegyzéseimhez. Akárhogy keresem nem találom, ilyenkor mi lehet?