Hol találok Budapesten egy jó fül-orr-gégészt? (tudásbázis)
Szia Szapidori!
A két orvos akinek említed a nevét (Dr. Renner Adrien, Dr. Baczonyi Miklós), Budapesten merre találhatóak?
Előre is köszi,
Rencsusz
Kedves TIMIKE! :)
Doktor Úr neve: Dr. Ádám Zoltán
Szép Napokat.:)
S mihmarabbi gyógyulást.:)
Szeretettel :)
Anya és lány (katácskák)
Kedves TIMIKE! :)
Kérlek ne hari irányító szám megszaladt.:) Helyesen 1119. s a cím már rendben.:)
Ha még szeretnél valamit megtudni kérlek írj nekünk privát üziben.:)
Sok Szeretettel :)
katácskák (Anya és lánya)
:) Kedves TIMIKE!:)
Mi találtunk egy nagyon kedves aranyos doktor Úrat ki egyben fü-orr gégész.:)
Cím: 11119. Fehérvári út 79.
Telefon:462-60-52
Rendelési idő: Csütörtök: 9:00től-15 óráig a többi napon bejelentkezés alapján lehet bejelentkezni.:)
Nagyon sok szeretettel ajánljuk NEKED.:)
S mielőnbbi gyógyulást TIMIKE.:)
További Áldott Szép Napokat NEKED.:)
Szia!
Mi Szolnokról járunk Budapestre fülészetre, mert a kisfiamnak nagyon ritka fejlődési rendellenessége van. A Heim Pál Kórházba Dr. Katona főorvos járunk. Nagyon korrekt a doki is és az osztály is! Időpontot kell kérni, keveset kell várni, tényleg csak ajánlani tudom!
Szia!
Én a gyerekkel Dr. Renner Adrienhez járok Budapesten, magánrendelőbe. Nem csak gyerekekkel foglalkozik, mi nagyon meg vagyunk vele elégedve. Egy másik doki Dr. Baczonyi Miklós, neki is magánrendelője van,sok jót hallottam róla.
A Bajcsy Kórházban pedig Dr. Csajbók Rékát " istenítik". Ha kell még róluk info, elérhetőség írjál!!!
További ajánlott fórumok:
- Hol találok Budapesten ujj nélküli kesztyűt, illetve férfi térdzoknit?
- Hol találok Budapesten nagyméretű kismama farmert?
- Szombat este találok valahol normális fogorvost, aki nem horror összegért töm fogat, Budapesten?
- Ki tud jó fül-orr-gégészt Budapesten?
- Tudtok-e ajánlani fül-orr-gégész orvost Budapesten?
- Magán fül-orr-gégészt keresek Budapesten, aki olcsóbban rendel, tudnátok ajánlani?