Hol lehet venni ilyen hajsütőt? (tudásbázis)
Ezt hármas hajsütővasnak hívják, és Ba Byliss BAB 2269E Tourmalinos tripla hajsütővas a neve. 19 mm-es. 13 hőfokozatú. Kapható a szepségtrend.hu honlapon is, 15.610 ft-ért.
Nagyon megéri, szuper frizurákat lehet vele csinálni, és a fejtetőt is lehet hullámosítani! Ha kevés hajat veszel be egyszerre, akkor 1 hétig is megtartja a göndörséget. A lányom haját szoktam bebodorítani vele.
Szasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy hol kaphatok ilyen hajsütőt? Felteszek róla képet az adatlapomra. Van egy márka T.ny and G..y nekik volt ilyen hajsütőjük de ők már kivonultak MO-ról így nem lehet kapni. Láttam hasonlót a Ba..yl..ss-től de ott meg az a baj hogy a fejtetőt nem lehet vele besütni így az sima lapos marad csak a fültől lehet hullámosítani. Ezt nem is értem hogy hogy nem lehet. A dobozán is úgy van a kép hogy csak a fültől hullámos a haj. Lehet hogy mivel túl nagy nem lehet hozzáférni a fejtetőhö de úgy meg elég bénán néz ki.
Töltök fel képeket is meg a hajsütővasat is!
Köszi:Zsu
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyugtatót lehet recept nélkül venni?
- Milyen ajándékot lehet venni egy férfinek szülinapjára?
- Hol, milyen néven és mennyiért lehet venni nem salátára, hanem sütés/főzésre való olívaolajat?
- Milyen ajándékot lehet venni/adni egy 10 éves iráni kislánynak?
- Debrecenben hol lehet olcsón (20ezer) alatt öltönyt, és ugyanilyen árban alkalmi ruhát/menyasszonyi ruhát venni?
- Köztisztviselőként milyen kedvezményeket lehet igénybe venni?