Hol és hogy lehet coca-colás dobozra nevet ráírni? (tudásbázis)
Igen :) csak félregépeltem :(
A másik helyére matricázzák fel.
Sokan voltak az Arénában írattatni?
Kötelező vinni C-c-ás dobozt, vagy ott is adnak/vagy lehet venni?
Egyet lehet csak személyenként?
Pontosan Kockahasat le és Adoniszt helyette :P
Amit viszel dobozt arra nyomják rá és kb. annyi ideig tart az egész míg te is leírnád a billentyűzettel a kívánt nevet :)
Viszel egy olyan dobozt amin eleve van nem vagy szöveg - azért kell olyan mert azon van hely - és INGYEN megcsinálják!!!
Kszb köszi még egyszer megcsináltattam :) és volt nagy boldogság :)
UI: és nem volt sor az Kerepesi úti plazanál csak mentem és jöttem :D
akár a Kockahas helyett is kérheted! :D
Mit tudom én, h miért kell vinni :) a helyszínen kérdezd, őket! Én csak belinkeltem a kérdezőnek a választ!
Én és a bulik...igen mikor a 3évesem éjjel úgy dönt, hogy viccesebb fenn lenni játszani az ágyban :D Így marad a másik variáció.
Pont reggel mondta a párom letörve, hogy az ő nevére tuti nincsen üveg mert olyan különleges neve van :D De így már lesz!!!
Még egyszer köszönöm :)))
pld:
"07/06/2013
NEKED IS EGY COCA-COLA BUDAPEST
BUDAPEST, FUTÓ U. 37.
Hozz egy „Neked is egy Coca-Cola” feliratú 0,33l-es dobozos Coca-Cola üdítőt, és elkészítjük neked a nevedre szóló változatban! Az esetleges időpontváltozás jogát fenntartjuk!"
Ez nem ugyanaz, mint az boltban eleve névvel ellátott flakonok!
Most hallottam, hogy Bp-n, a Corvin mozi mögött, az új Corvin nagyedben van valami hely, kis bódé vagy valami ilyesmi, és ott lehet.
Úgy hallottam, hogy sokan mennek oda, sorállás van, úgyhogy arról fel fogod ismerni a helyet.
Sok sikert!
Szia,
Meg tudod mondani, hogy mi ez a korosztály?
Köszi
Franciska van? XD
(nincs. SOHASINCS!!!)
Valamikor, valahol hallottam hogy egy bizonyos korosztály leggyakoribb neveit írták a dobozok, flakonokra, meg egyéb beceneveket, megszólításokat, nem tudom minek nevezzem pl. a Lakótársam; Partyarc feliratokat :)
Én se találtam még a nevem, de nem adom fel :D
További ajánlott fórumok:
- Mi a különbség a Coca-cola light és a zero cukor változat között?
- Hányszor lehet újraírni egy újraírható DVD-t? DVD-RW
- Nyert már valaki az új Coca-Cola Mozdulj rá a nyárra! nyereményjátékkal?
- Vanílás Coca-cola
- Egy barátom nagy Coca-Cola fan. Hol találok ilyen logos tárgyakat neki?
- 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála