Hogyan tudok törölt regisztrációt újra aktívvá tenni? (tudásbázis)
Hova írtál? Sajnos nem emlékszem a kérésre.
Visszállítani akkor tudunk, ha nem telt el túl sok idő és a rendszer még nem törölte az adatokat automatikusan. Tehát 2-3 napon belül. De szerencsétlenebb esetben akkor sem tudunk mindent visszaállítani. Ezért érdemes meggondolni az ilyen döntéseket.
Bocsi, azt nem írtam...valóban a hoxáról van szó. Én töröltettem magam nem rég, de elhamarkodott döntés volt :D
De köszi, írok akkor a hoxának!
csak akkor tudod újraaktiválni,ha ők töröltek téged véletlenségből,mert esetleg spam-nek nézték a hozzászólásod.
vagy..már hallottam olyat is,hogy megkérte valaki .de kell hozzá a régi jelszó meg ilyenek..de ez nem 100%
írj Hoxának,ebben Ő az illetékes,a moderátor törölgetni tudja az embert,de szerintem az aktívvá tételhez Hoxa kell.
na mindegy írj valakinek és majd Ők segítenek.
A hoxáról beszélünk? (Nem téged akarlak hülyének nézni, de néha menet közben derül ki, hogy valami teljesen más lapról beszél.)
Ha igen, akkor írj Hoxának vagy valamelyik Moderátornak, vagy itt, vagy a hoxa kukac hoxa pont hu-ra.
Sehogy,hú mi lenne akkor itt az oldalon:)))
Egyébként sehol nem lehet regisztrációt újra aktívvá tenni.Altatni lehet,mint a face.
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki törölteti a regisztrációját, vajon meg tudja állni, hogy ne jöjjön vissza?
- Teszveszen nem vagyok regisztrálva, kapcsolatba tudok lépni így is az eladóval, hogy vennék tőle?
- Hogy tudok eladni a vaterán, ha már regisztráltam, mi a menete?
- Két napja nem tudok valakit regisztrálni facebookra, járt már valaki így?
- Ha regisztrálok a munkaügyi központba, értesítenek ha töröltek a nyilvántartásból?
- Pár napja törölt gmail fiókot (gmail e-mail címet) lehet újra regisztrálni? Ha igen, hogyan?