Hogyan tegyem intenzívebbé az öblítők illatát? (tudásbázis kérdés)
Nézd meg mikor mossa ki az öblítőt a rekeszből. Nyugodtan kihúzhatod a rekeszt működés közben is, nem lesz semmi baj vele. Ha kimosta és tele akarja engedni vízzel, állítsd meg a gépet amikor csak a dob dfeléig ér a víz. Így nem hígul fel annyira. Aztán áttekerni a centrifugára, hagy centrifugázzon.
Egyébként tényleg mosógép függő ez az öblítő dolog. Sok gép öblítés után, még 1x öblít, és így kimossa a ruhából a finom illatot.
1. Ne tömd teli a mosógépet, csak lazán pakolj bele.
2. Olyan mosógéped legyen, aminek nem spórolták le az öblítési programját. Ilyen pl az Indesit.
Nekem is mániám, hogy illatosak legyenek a ruhák az öblítőtől, az öblítő is számít, meg a mosógép. Sok mosógépet használtam már életemben, az Indesit vált be a tiszta és szuper illatos ruhákhoz. Meg a Lenornak a kék öblítője.
én is hasonló problémával voltam: adagoltam az öblítőt literszám, mégsem volt eredménye, sőt a 90 fokon mosott ruháknak kifejezetten dohos illatuk volt.
aztán kivettem a mosószer adagolót a helyéről és amikor belenéztem volt mit látni: ujjnyi lerakódott mosószer-öblítő-és még ki tudja miféle vegyszer állt a felső részén, és ez adta a dohos szagot. régi fogkefével lesúroltam, utána átfuttattam egy ecetes mosást és azóta olyan illatosak a ruhák, hogy az egész udvar tele van az illatokkal teregetéskor. javaslom, nézz bele a mosógépbe!
Esetleg megpróbálhatod illatosítani a szekrényt, amiben a ruhát tárolod.
Sokkal tartósabb hatást érhetsz el vele és csökkentett a vegyszerek számát is.
A mosóparfümök az illóolajokhoz hasonlóan hosszan tartó, kellemes aromával ölelik körbe a ruhákat, ráadásul teljes mértékben természetesen. Nem tartalmaznak allergizáló, irritáló anyagokat, csupán biológiailag ellenőrzött, természetes emulgeálószert. Utóbbi feladata, hogy biztosítsa az olaj és a víz keveredését. Ennek köszönhetően a mosóparfümök illata mosás után is megmarad a ruhákon, anélkül, hogy olajfoltok keletkeznének az egyes ruhadarabokon - ahogy ez az illóolajok használatakor könnyen megeshet.
Az öblítőszerek természetes alternatívája erős koncentrátum, melyből csupán néhány cseppet kell a ruhákhoz adni a mosás előtt, így egy 100 ml-es flakon tartalma akár száz mosáshoz is elegendő.
Hááát, ha én kint szárítom a ruhákat, öblíthetem akármivel, nem marad meg az illata. A külső levegő teljesen átszellőzteti a ruhát.
Persze, gyorsabban szárad a ruha és nem rondítja a lakás összképét a szárító, de előnye is van. Párásít, illatosít a lakásban és a ruhában is megmarad az illat.
Jé, ilyet nem tapasztaltam.
Viszont hígítom az öblítőt, mert nem győzöm a gép tartályát sikálni a beleragadt nyálkás öblítőtől.
3 éves a gépem és nem eddig még nem csináltam :P
A napokban elő vettem egy asztal terítőt azt cocolino val mostam a narancs sárgával és még mindíg érzem az illatát. Igen tegnap vettem az öblítőt 3 adagot mostam és mindjárt nincs belőle . Vizesen még érzem az illatot az erkélyen száradnak.
én áttértem a silánra mert a lenor már nem olyan jó, szerintem valamit kihagynak belőle és drágább is lett.
silan hawaii secrets a neve nagyon jó és párom is dicséri pedig ő észre sem szokta ezt venni. próbáld ki
Én tudod mikor jártam így?
amikor sok ruhát tettem a gépbe
Én is imádom a kimosott ruhából áradó öblítő illatát, nekem is mániám.
Sok márkát és illatot kipróbáltam már, és a Coccolino Happy Yellow-jánál ragadtam le.
Fodrász vagyok, a törölközőket is ezzel öblítem és vendégeim gyakran felhördülnek, hogy milyen finom illatuk van, tehát egyértelműen tartja az illatát.
További ajánlott fórumok:
- Szülés után az intenzíven 1. rész
- Normális az, ha egy hároméves NAPONTA nagyon intenzíven hisztizik? :-(
- Mikortól indul meg a pocak növekedése intenzívebben?
- Ha intenzíven gyalogolok futópadon attól is lehet fogyni?
- Ha naponta nagyon intenzíven tornázom, az Ab Rocketen, akkor mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi bajom?
- Szülés után az intenzíven 2. rész