Hogyan szüntethetném meg a klubomat? Sajnos senki sem jelentkezett :( (tudásbázis kérdés)
Elvileg most tudsz újta létrehozni. Belinkeltem neked. Jobban nem tudom elmagyarázni, mint az előbb:D
Ha a fórumokra fent rákattintasz, akkor kijön egy csomó fórum. Azok felett kb egy centivel vannak narancssárga fülecskék, és azt hiszem az utolsó az Új forum indítása.
Hoxa automatikusan átteszi a megfelelő kategóriába (pl ha valami a tudásbázisba való).
Remélem, sikerül?!:)
Ez tök hülyeség. Nem tudom, milyen fórumokban "illik" ott lenni. Én egyszer elmondom a véleményemet, ha nem reagálnak rá, akkor nem érdekel tovább a dolog...:)
Lehet, hogy az én hozzáállásom a rossz, elég sűrűn mondják. Én fordított esetben nem várnám el, ahogy kisstiti is írta, mindenkinek megvan a maga dolga. Nem illik kizárni senkit semmilyen közösségből, mert hanyagolja a témát. Hol marad a tolerancia, vagy az emberségesség?:)
Ettől én kiakadnék, ha elvárnák tőlem, hogy mindig toppon legyek. Bár annyira nem is vagyok aktív tag, olvasgatok inkább, néha szólok hozzá. Zavar, hogy nem tudom követni a fórumokat:D
Jelentkeztem a klubba kisstiti, bár 17. kerületi vagyok (most költözködünk fel). :)
Nekem is jól esne beszélgetni másokkal, mert bele lehet fásulni a szürke hétköznapokba, bármennyire is szereti az ember az életét, a párját, a családját:)
Egyszer kértem a felvételem egy klubba, fel is vettek és tag is voltam sokáig, de végül kizártak mert nem jártam oda. Igazuk volt, de többször nem szeretnék így járni.
Köszönöm a meghívást, de most nem megyek még!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mivel szüntethetném meg a minden sportolás alkalmával jelentkező görcsöt?
- Ma vártam annak a férfinek a jelentkezését, de sajnos...