Hogyan panírozzam a rántani való sajtot? (tudásbázis)
5. Mari20
2011. máj. 7. 14:18
2x
4. 3323c13d3e
2011. máj. 7. 13:23
Épp most csináltam:) liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa= dupla panír
3. 41fdab80c1
2011. máj. 7. 13:23
Duplán kell és még így is óvatosan fordítsd, mert kifolyik.
Sok sikert!!
2. katus3
2011. máj. 7. 11:33
Sziasztok! Vettem rántani való sajtot, de nincs rajta,hogyan készítsem el. Elég egyszer panírozni,vagy ezt is duplán kell?
1. katus3
2011. máj. 7. 11:32
Rántani való sajt
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki?
- Imádom a sajtot, de nem merek enni, mert rengeteg benne a kalória.
- Találtam a táskámban 2017.12.29-én vásárolt brie sajtót. Mi legyen vele?
- Találtam a hűtőben 20dkg gyári csomagolású trappista sajtot, 4napja lejárt a szav.-ja. Ti mit kezdenétek vele?
- Hogyan panírozzam a rántott húst, hogy puha legyen a bundája?
- Cukkinit hogyan lehetne lefagyasztani, ha nem rántani szeretném majd?