Hogyan mondanád meg egy férfinek, csináltassa meg a fogait? (tudásbázis)
rendkívül lelombozó, ha valakinek rondák a fogai...s ez általában szájszaggal is jár.
Ilyen nekem kiábrándító lenne, belőlem elszállna minden addigi vonzalom, szóval én pl. el se jutnék odáig, hogy szóvá tegyem a férfinak a dolgot.
Balra el...és ágyőőő
Kopaszságot lehet palástolni a kopasz frizurával és sok pasinak jól áll. A hormonszint miatti hízást lehet kezelni és lehet ellene tenni, a lógós mellett is sokan megplasztikáztatják és a büdös láb is kezelhető. Ugyanúgy, mint a fogak!!!
Ha már elromlottak, akkor pótoltatni kell! Valahogy össze kell rá gyűjteni a pénzt.
Ez mindent meglehet elözni , sport ujra tapalkozas !
Nem a zsiron fözes stb.
Mindent nem kell akcptalni , valtosztatni kell .
Mai vilagban ha be akar illaszkedni akkor igenis ezek a dolgok az elementalis esztikahoz tartoznak.
Mosolyhoz jar egy amenyire lehetseges apolt fogsor .
Kis hölgy far növesztese is nem feltetlenul muszaly ! ha nem kezdi elhanyagolni magat meg mielött elhagyta az oltart. Nem kezdi el a nemzeti sportot - zabalast uzni.
Egeszseges taplalkozasal , kulsö es belsö törödesel igenis enyivel tartozunk a kedveseinknek.
Ez nem hiba ez hanyagsag .
Sajnos mitt emlittel itt minden de nem kultura .
Nem az iskolanak a felelösege hanem a szulöe .
Mar egesz pici kortol kell szoktatni a fogmosasra.
Az egy ilyen modon viselkedö fogorvos rendelöben dolgozo szemelyzett viselkedes csak egyre melto , elitelesre!
Ilyen embereknek nincs mi kereni valojuk a gyerekek melet.
Én is elküldeném. Az én fogaim is genetikailag gyengék, de rendszeresen járok fogorvoshoz, ahol kellett pótolta, nem hagyom, hogy egy lyukas fog odáig fajuljon, hogy ki kelljen húzni.
Fehérítve van, fél évente leszedik a fogkövet. Figyelek rá.
Ezek mellett szedek kálciumot, megfelelő fogkrémet és fogkefét használok és mindig van a táskámban fogselyem.
Ezek olyan dolgok, amiket ki tud szorítani az ember, max lemond a disco-ról, piáról, cigiről.....
Visszatérve a fórumindító kérdésre: Én egyszerűen, nem baszogatósan megkérdezném, hogy Neked miért ilyen rosszak a fogaid?
A válaszból valszeg kiderül, hogy itt hozzáállás-probléma van (=nem érdekli, megszokta, nem zavarja), vagy tökre zavarja, de anyagi oka van.
Fölösleges úgy tenni, mintha a barátnő nem vette volna észre ezt a kis problémát.
mondjuk a fogkultúra kialakulásában az sem segít túl sokat, amit ált. isk-ban művelnek: behajtják a fogászatra az egész osztályt, ott ülnek szerencsétle nkölykök órákig, paráztatják egymást, hallgatják a fúró sivítását, és a nyomorult túlterhelt idegbeteg fogorvos türelmetlen, ráförmed a gyerekekere, hogy "most mit hisztizel", aztán érzéstelenítés nélkül fúr és töm.
Nálunk legalábbis ez volt.
Pedig van, akinek öröklötten olyan rossz a nyálösszetétele, hogy borzalom. Szinte teljesen hiányoznak belőle azok az enzimek, amik egyrészt már a szájüregben megkezdik az emésztést, másrészt segítenek az evés után a szájban maradó ételmaradékot lebontani.
Van fogorvos ismerősöm, a legjobb barátja hozzá jár a fogai miatt. A legjobb barátnak olyanok a fogai a fogorvos szerint, mintha életében nem mosott volna még fogat - pedig nagyon odafigyel a fogaira. De egyszerűen ezt dobta a gép.
Csak, hogy hiteles legyek a saját fogaimmal kapcsolatban, egy mosolygós képet be biggyesztettem naplómba.
Nekünk általános iskolába, óvodába osztogattak valami dentocar nevű gyógyszert, ami erősítette a fogakat. ilyen sárga kis és édeskés gyógyszer. de mintha kimaradtam volna a szórásból
Nincsen az ugy nevezett fog kultura , hol a gyerekek kicsi koruktol mosak fogukat minimum 2 x naponta.
Nem esznek feleslegesen sok edesseget es ha esznek utana azonnal fogmosas.
Ugy szinten az okos taplalkozas bele jatszik nagy szinten.
Nem beszelve arol ha felnötkorban ( sajnos nagyon fiatal) korban foghianyal kuzd.
Fogapolas az emberi önbecsulettel jar kez a kezben.
Es esztetikailag akadalyozva van az egyetlen egyszeru de nagyszeru komunikacios kapcsolat a mosoly!
További ajánlott fórumok:
- Apasági tesztet hogyan csináltassak?
- Hogyan vegyem rá a páromat, hogy csináltassa meg a fogát?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Szerintetek töröljem magam a hoxáról, és csináltassak egy másikat, valami jobb névvel?
- Ötleteket várok, milyen ízű tortát csináltassak a 9 éves nagylányomnak a szülinapi zsúrjára?! Köszi
- Hová csináltassam az adatlapomban szereplő tetoválást?