Hogyan lehetne a lábat külön barnítani a szoliban? (tudásbázis kérdés)
dehogyis bántottál meg...
egyébként a műkörömről annyit akinek tetszik és bírja,viselje,ha te azzal érzed jól magad,egyébként ismerem,milyen fájdalmas,mikor nincs körmöd,vagy rövidebb a körmöd,mint kellene,borzalom,az ember fogni nem tud:(
nekem is tetszik de én nem bírom megszokni,sok tevékenységemben zavar.a klasszikus francia a kedvencem,kocka formával :)
Nem akartalak megbántani, bocsánat, ha durvának érezted a témával kapcsolatos megfogalmazásomat.
andi020, és sok más, a körmeimen lovaglónak leírom sokadszor: tőlem az összes műkörmös munka nélkül maradna, ha a körmeim legalább 1-2 milliméteresre megnőnének, ugyanis azok nélkül egyrészt nem tudom rendesen használni a kezeimet, másrészt állandóan fájdalmas hústüskéim nőttek. Ha manikűrözt(ett)em azért, ha nem, akkor azért.
Tehát nem esztétikai, hanem funkcionális okokból van műkörmöm. Ha meg már lúd, legyen kövér. :D Ha időt, energiát pazarolok rá, akkor legyen kicsit polgárpukkasztó. :D
ne haragudj de még 1x mondom,nem kergetek szépségideált.Nekem mindig az volt a fontos,ÉN HOGY ÉRZEM MAGAM A BŐRÖMBEN,hogy más mit gondol,az engem nem érdekel,mármint a külsőmet illetően,mindenesetre nem értem miért kel durvának lenni,csak azért,mert nem értek veled 1et ,meg nem vagyunk 1 véleményen vmiről.Bár mondjuk más miatt mondod te,hogy én szépségideált kergetek,pontosan tudom ,miért írod,de az sem érdekel,én is olvasgathatnék rólad ,miket írsz,milyen fórumokba,milyen témákról,aztán leszűrhetném belőle,milyen ember vagy,de ez nekem nem szokásom,nem azért,mert én olyan f*sza ember vagyok,de toleránsabb mások felé,mint te,az egyszer biztos.
sajnálom hogy így alakult,hogy összeszólalkoztunk,de nem szeretem mikor vadidegen ember aki azt se tudja,ki vagyok,mi vagyok ,annak ellenére sarkalatos véleményt alkot rólam.De egészségedre...részemről ennyi,Boldog Karácsonyt.
Számodra meg a műköröm a fontos.
Egy bizonyos kor felett az sem annyira esztétikus, főleg ha ezer, neon, vagy rikító színben, plusz csillámokkal pompázik, na de kinek mi köze hozzá, ha neked tetszik, és jól érzed magad tőle? Viseld, szeresd, legyél boldog, sőt ettől boldogabb. Te dolgod.
Lehetnél kicsit lehetnél toleránsabb. Esetleg.
Dehogy.
Szolikrémre.
Van külön arca, lábra, dekoltázsra, stb.
Önbarnítót sosem használtam, nincs tapasztalatom.
Lehet tagadni. Akkor is az van, hogy számodra fontos, hogy barna legyél. Akkor is, ha a bőröd nem alkalmas erre.
És szépségideált kergetsz. Ha a 19. század elején éltél volna, akkor biztosan az elsők közt lett volna napernyőd, mert akkor a porcelánfehér bőr volt a divat. (Egyébként pár éve ismét felütötte a fejét a fehér bőr divatja, de legyűrte a hülye szolárium.)
vagy a barnító krémekre gondolsz?
na azt soha többbé,olyan foltosodást csinál,ami gusztustalan,1x próbáltam,alig vártam,h lekopjon.Pedig jó márkájú terméket választottam,ezek szerint én voltam hozzá béna .D De lehet nem erre gondolsz...a szolikrémekkel nem foglalkoztam eddig de most utána nézek.
nekem a barnaság nem szépségideál.Egyszerűen csak jobban érzem magam ha van egy kis színem ,nekem ez a fontos,hogy én hogy érzem magam jól....
igen,én is gy voltam ezzel,nem kellett a szoli,mert olyan helyen laktam ahol a zárt parkunkban kifeküdhettem már nyár legelején,hogy érjen kicsit a nap,mára ez megváltozott,elköltöztem.....
Dehogy vettem rossz néven.
A napozásról annyit: tizen-huszonévesként biztosan beledöglötten volna, ha már júniusban nem csodálhatják a csokibarna bőrömet. :D Tettem is érte, már az áprilisi, májusi napokat kihasználtam. (Akkor még sehol nem volt Mo.-on szoli. Hál’ Istennek.) De akkor még a légkör kiszűrte a káros UV sugarakat. Ma már tátong az ózonlyuk, és nagyon igazuk van azoknak, akik szerint nem szabad napra menni 11 és 15 óra között, különösen nyáron.
Mindegy.
Mindenki azt tesz a testével a számára megfelelő szépségideált hajszolva amit akar, az ő döntése. Csak aztán nehogy sírás legyen a vége.
esetleg erre a spray-zésre nem gondoltál? szolikban szokták azt is csinálni, befújnak egyenletesen önbarnítóval. (lehet árnyalatot választani,szóval nem szükségszerű, hogy csokinéger legyél:)... ennek pár hétig tart a hatása, ha jó árnyalatot választasz, akkor teljesen természetes hatású a dolog.
itt meg tudják csinálni azt, hogy csak a lábaid fújják le, a tested többi részét nem. (de amúgy nem lesz ez így fursa, hogy a lábaidnak más a színe, mint mondjuk a karjaidnak, vagy a hasadnak? :))
köszönöm szépen a tanácsaidat :)
egyébként abban igazat adok az előtted szólóknak is hogy pigmentesedés esetén már nagyon vigyázni kell a szolizás-napozással,hogy ami kis hiba van és még kezelhető,az ne súlyosbodjon,és pont ezért irtam ki a fórumot,ez lenne a fórum lényege,hogy nem szeretnék többé befeküdni a szoliba,csak egy pici barnaságot szerezni,azt is inkább csak lent...az ember felsőteste-arca mindjárt "kap egy kis színt"ahogy beköszönt a nyár de a test többi része direkt napozás nélkül nem,és van olyan nyár mikor nem is napozom...vagy csak 1-2szer,ha esetleg strandolunk nagyritkán.
További ajánlott fórumok:
- Első és másodfokú égésem lett a szoliban + seblázam. Nem...
- Most voltam harmadszor szoliban és ma észrevettem, hogy apró, nem kidüledő pöttyök vannak a mellkasomnál és a gyomromnál. Mi lehet?
- Tegnap voltam szoliban, és nagyon megégett az arcom, nyakam. Tettem rá testápolót, de az csíp. Hogy tudom eltüntetni a vörösséget?
- Ha nagyon fehér a bőröm, leégésre hajlamos, és először megyek idén szoliba, akkor a kiwi szoliban 7 percnél nem égek le?
- Leégtem egy kicsit a szoliban, mit tegyek?
- Tudja valaki, melyik szoliban dolgozik (dolgozott) VV Gombi?