Hogyan lehet vasalótalpat tisztítani? (tudásbázis kérdés)
Erre is csak "nagyis" okosságom van :) Lehet van jobb, mondernebb is.
Én ecettel kezeltem. Töltöttem a tartályba és egy ócska törölközőt vasalgattam gőzzel. Elég büdös volt, de hatásos.
Újabban este mosok, felrakom a fregolira és hajnalban vasalok, gőzös funkció nélkül.
Koszi szepen mindenkinek! Mostanra a ferjem vmivel lekezelte, de kiderult, hgy ezekhez az illatositott deszt.viz nem ajanlott :/
Lehet, az a ludas...
Mikor még langyos, kicsit a szappant megvasalni. Majd egy ruhába simítani. De lehet a papírtörölköző is jó szolgálatot tesz.. Mosószappan is megteszi. Sztem a teflont se pisttergálja. ;)
( tesom csinálta, anno. és a varoodába holt ziher nem vesznek ilyen folyadékokat, bizonyára akkoriban is volt már )
Nekem az ecetes vatta eddig bevált, nem tudom, hogy teflono smit szól hozzá.
Viszont van a boltokban kimondottan vasalótalp tisztító.
lehet kapni a rossmannban vasalótalp tisztítót. olyasmi mint egy gyertya. rá kell kenni, az leszedi szépen. öö..kicsit büdi.
Előtte érdemes kipróbálni ezt:
Bevalt, kiprobalt otleteket, tanacsokat szeretnek kerni a vasalotalpanak tisztitasaval kapcsolatban. Gozallomasos, tefal easy pressing (teflonos talpu vagy keramia?)vasalorol van szo. Fogalmam sincs mi es mikor ragadt a talpara, mert mi dig fogyelem a hofokot es nem szoktam vele olyasmit vasalni, ami ragados.
Elore is koszi :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan és mivel lehet a legszebben ablakot tisztítani?
- Hasított bőr "cowboy kalapot" hogyan lehetne tisztítani? Tudom, tisztítóban, de otthon valami tuti ötlet?
- Tudja valaki, hogy mivel és hogyan lehet tísztítani a fürdőkád fuvókáit?
- Hogyan vagy mivel lehet tisztítani a budmil isk.táskát, hogy ne sérüljön meg?
- Hogyan lehet a használt legot tisztítani? Mosógép? Mosogatógép?
- A hűtőszekrényt hogyan lehetne szép fehérre tisztítani?