Hogyan lehet megtudni, hogy fórum témád hány tagnak a kedvence? (tudásbázis)
Most megtudhatod,mert nyilvános! :-)) :-PP
Csak gyere máááá haza!!!
Először is minek? Egy puszta szám nem jelent semmit a naplók esetében sem.
Másodszor: Hoxának ennél fontosabb dolgokra sincsen kapacitása. Itt főleg tárolóra gondolok. Ugyanis a lekérdezett információkat tárolni kell. :)
Ezt mint programozó mondom neked. :D
Köszönöm, köszönjük! :-)
És akkor most jöjjön ismét a feltett kérdés:
Hogyan lehet megtudni, hogy fórum témád hány tagnak a kedvence?
.
:-)))) Azt meg én már honnan is tudnám: még tavaly kérdeztem valamit, de vissza kellene olvasni, hogy megtudjuk mit is... ;-) :-D Tegyél be a kedvencek közzé, hogy legalább ide visszataláljunk... :-DDDD
.
A helyesírási hibákról a tablet T-9 szótára "gondoskodott", amiért én kérek elnézést... :-)
.
:-D A sajátom tuti nem fogom levágni, már csak az "egészséges szaporulat" fenntartása miatt sem... ;-) :-)))))
Nem csak a sertéstelepen van ám malac, szilveszerre mindig szokott lenni speciális kínálat, sőt tudok helyet, ahol finom, ropogós malacka vár, így a beszerzésről sem nekem kell gondoskodni... :-)
Évről-évre sokan vásárolnak ott, ez olyan, mint a kedvenc karácsonyfaárus: egyszer sóz Rád selejtet, és ott többé nem fogsz vásárolni, ezt kölcsönös érdek... :-)
Nos, akkor mi a helyes válasz, sült malac nélkül? ;-) :-D
.
:-) Én már szinte mindent megpróbáltam, de ha még a sült malac sem elég vonzó, akkor vajon mi? ;-) :-D
.
Nem vicc: akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésre, azok között holnap délelőtt egy sült malacot sorsolok ki... ;-) :-DDDD
.
Ha saját fórum témánkat visszük szavazásra, az nem reklám? :-)
.
:-) Azért arra égetően kíváncsi lennék, hogy hogyan jutottál ilyen információ birtokába!! :-DD
Vagy csak vicc az egész?? :-)
Szia! :-) Semmi gond, de.legalább áruld el, hogy Nálad is a kedvencek között vagyunk?! Mert akkor már lassan összejön a rajongói tábor: itt vagyunk mind a hárman... ;-) :-D
.
Hiszem, ha majd látom is... ;-) :-) Alig szóltál pár fórumban... :-)
.
Halottak napján volt a szülinapom, de azért kösz szépen! ;-)
Ezek szerint, Te még az adatlapom sem láttad? Igen, férfi vagyok, még mindig... ;-) :-P :-D
Remélem Te viszont nő vagy, mert kaptál tőlem egy üdvözlő puszi jelet... ;-) :-D További szép napot! :-)
.
Köszönöm, de ezt már tudom. :-) Sőt, a kedvencek közé adással sem lesz teljes a kép, mivel komolyan kaptam már olyan jelzéseket, nem regisztrált tagoktól is, hogy gyakran jól elszórakoznak fórum témánkat olvasva... :-)
De ahogyan a Naplóknál is, itt nem lehetne megoldani, hogy a regisztrált tagok közül mennyinek kedvence egy-egy fórum? Engem érdekel, de gondolom másokat is... :-) Üdv! :-)
Aranyvasárnapra készülnek, de a világ összes pontjáról kaptam már kedvező jelzéseket: eszkimók és afrikai törzsek egyaránt olvassák... A kínaiak most fordítják nyelvükre a mi kis fórum témánkat... Csak a portál tulajdonosa nem árulja el ezt mindemindenkinek... ;-) :-D
Pedig megérdemelnénk: már több, mint hat éve dolgozunk itt, szorgalmasan... :-)
.
.
116336 hozzászólás, de semmi mást nem lehet megtudni!
SZÉP NAPOT, HETET, HÓNAPOT, ÉVET! Mindenkinek üdv! :-) Imre.
További ajánlott fórumok:
- Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?
- Hány tagnak kedvence a naplód?
- Hol lehet megtudni, hogy egy adott lakcímre kik vannak bejelentve?
- Hogyan lehet megtudni, valaki házas- e?
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Honnan lehet megtudni, hogy valaki készített-e végrendeletet?