Hogyan lehet megkülönböztetni a mirigy duzzanatatot a daganattól? (tudásbázis kérdés)
Jó reggelt!
Nem tudom mert eddig nem vettem észre ,most is csak véletlenül!Mióta a lányom meg van szinte semmire sincs időm!2gyerek mellet örültem este hogy le tudok fürdeni!eddig nem nézegettem!hétfőn írok ha túl vagyok a vizsgálaton!
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!
Igen neki ambulánsan csinálták meg.Azért vették mert elég nagy vol és azt mondta a doki,hogy magától úgy sem szívódna fel.
Neked hírtelen nőtt meg?
Köszönöm!
A férjednek miért vették ki?Mindenképpen kiszedik?ambulánsan csinálják?Mert nem szÍvesen hagynám sokáig őket másra!
Szia, Szabianyu!
Vannak olyan tulajdonságok, amik alapján valószínűsíthető, hogy mi áll a háttérben.
Az orvos majd elvégzi a szükséges vizsgálatokat.
Ne gondolj a legrosszabbra, elképzelhető, hogy begyulladt egyik hónalj mirigyed - a kolléganőm éppen most járt így.
Nekem a hátamban volt egy diónyi csomó, 3 hete vette ki a sebész, jóindulatú lipoma volt.
Próbálj megnyugodni.
Úgy lehet megkülönböztetni, hogy elmész az orvoshoz, csinál ultrahangot, biopsziát és megmondja hogy jó v rosszindulatú-e a csomó.
Ezt nem lehet megmondani. Ahány ember, annyi tünet, annyi fajta lefolyású betegség, stb...lehet h XY-nak fájt és nagy volt, és nem volt rosszindulatú, ZX-nek pedig pici, észre se vette és belehalt...
Nekem speciel a mellemben volt csomó, nagy volt, nem fájt, zöldes folyadék szivárgott a mellemből és egyre nőtt a csomó...már ástam a síromat, mert azt olvastam a google-ben h ez rákra utal...elmentem a dokihoz, Uh, biopszia, és ugyan ki kellett venni,de nem volt rosszindulatú, csak ha még bent maradt volna X évet/hónapot akkor esélyes lett volna h megváltozik.
Nem lehet egy kaptafára venni a betegségeket
Szia!
Ezt tapintással nem hiszem h meg lehet különböztetni.Menj el ultrahangra!!! Minél előbb!
Sziasztok!
Segítsetek kb kisebb diónyi csomót találtam a hónajamban!mirigy vagy daganat?
kérlek segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Ha a mama megkülönbözteti a vér szerinti, és nem vérszerinti unokákat...
- Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy egy pasi komolyan érdeklődik irántam és komolyan vesz, nem pedig csak az ágyába akar csalni?
- Hogy tudod megkülönböztetni a tojcsis nyákot a párod katonáitól?
- Ért már valakit hátrányos megkülönböztetés munkakereséskor az életkora vagy a külseje miatt?
- Hogyan lehet megkülönböztetni a műbőr táskát a bőrtől?
- Jobb oldal - bal oldal biztos megkülönböztetése - hogyan lehet megtanítani?