Hogyan lehet egy profilt töröltetni az Iwiwről? (tudásbázis)
nahh ez most jó kérdés így,mert már rég volt:))
van egy kis nyíl (lefelé nyíl) a profilnál és ott!
én megtaláltam:)
már töröltem is!
A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben a delete@iwiw.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat.
sziasztok!
Új iwiwen hol tudom törölni a regisztrációm?hát én sehol nem találom a profilban.
Köszi.
Köszi, megoldódott már!
Az volt a baj, hogy az e-mail címe nem élt már. Így újra kellett regizni... De sikerült és már töröltem is neki.
és ahhoz nem kellet a régi jelszó?
és ha arra katt, hogy elfelejtett jelszó? akkor elvileg küld vagy jelszóemlékeztetőt vagy a mailcímre elküldi a jelszót.
Köszi mindenkinek! Közben egyszerűbben sikerült megoldanom. Újból regiztem a régi e-mail címével, így elküldték a jelszó változttásához szükséges linket.
Még egyszer köszi mindenkinek!
Akkor sajnos nincs több ötletem.:(
Igen ám, csak ezt a címet semmire sem használta, így kb. 3 hónap után automatikusan törődik... Szóval ez nem működik sajna!
Nekem is van ilyen problemam, szemelyi faxat kerik. Ha ezen tul is erdekel, akkor az adatvedelmi nyilatkozatban van egy mailcim, amin tudsz erdeklodni. (Ha nem ott, akkor tevedtem és a Felhasznaloi feltetelekben van a cim. Valami delete@-cal kezdodik.)
Lehet hogy hülyeséget írok,de akkor mi van ha rákattintasz oda hogy "elfelejtette a jelszavát".Oda azt hiszem hogy azt az e-mail címet kell beírni amivel a lányod regisztrált.Szerintem azt nem tudták megváltoztatni és akkor oda elküldenék a jelszavát.
ott van olyan hogy adatlap jelentés és azon belül van olyan hogy feltört adatlap
akkor ugy tudod még esetleg ,hogy te belépsz és megnézed a kislány profilját oldalt van hogy üzenet küldés véleményirás meg jelentem a jelentésre rákatt és ott
Akkor nem olyan könnyű eset.Nem tudom mit élvezhetnek ebben...!
megnéztem profil beállitások és ott van olyan oldalt alapadatok képek videok...stb és az utolsoelötti profil törlése
Az a baj, hogy feltörték neki és a jelszavát is megváltoztatták.
Igen van olyan baloldalt, hogy profil törlése, és ott lehet törölni.
Te is tudod törölni a profilját.Be tudtok lépni hozz?Ha igen akkor profil szerkesztése és bal oldalt az oszlopban megtalálod hogy profil törlése.
van a profilon ollyan hogy törli a profilt én ugy tudom nézd meg
Igen, én is ezt tenném, csak nem találok ilyen "fület". Van egy hely, ahol azt írják "írjon nekünk", de még sem lehet írni.
sztem írj az iwiw üzemeltetőinek. én ezt tenném.
Sajnos vki feltörte a jelszavát... Ezért szeretném töröltetni.
Hogyan tudnám töröltetni kislányom profilját az iwiw-ről?
További ajánlott fórumok: