Hogy lehet a hoxáról töröltetni, ha soha többet nem fogja valaki használni?(sajnos) (tudásbázis)
Szerintem arra gondol a kérdezö, ha valaki hirtelen eltávozik az élök sorábol és milesz a regisztrációjával.
Talán úgy tudom hogy bizonyos évek múlva magátol törlődik a regije.
Régi ez a fórum, látom.
Mégis írok ide, mert érdekel, hogy ha valaki hosszú útra megy és nem szeretné, ha olvasnák, látnák továbbra is -amikor már nincs-, mi a teendő.
Én kifejezetten nem szeretném, ha néha felbukkanna a nevem, ha úgy nézne ki, hogy majd visszajövök egyszer.
Regisztráció törlése...
levél a moderátornak...
A regidet törölni fogják
nem lehet többé megnézni az adatlapod..
De a hozzászólások a fórumon maradnak, ha csak nem törölteted azokat előbb..
Itt is levél a hoxának...Kedves Hoxa!
Kérlek töröld az alábbi hozzászólásaimat! Téma címe, hozzászólások száma, egyszerre 20 hozzászólást töröl...
szerintem nem a saját adatlapját akarja törölni, hanem lehet másét, esetleg haláleset? miatt??
irj Hoxának, szerintem ő megcsinálja..
mit akarsz töröltetni?
az adatlapot?
miért akarod magad töröltetni?
lehet, hogy még erre tévedsz egyszer...
Szia!
Az adatlapodon ráklikk arra,hogy regisztráció törlése.Azt hiszem csak ennyiből áll az egész.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?