Hogyan lazulhatnék? (beszélgetés)
Hogy is mondjam? lehet, hogy nem tanulható, de az ember nem marad olyan egész életében, mint amilyen gyerek volt. Tehát igenis képesek vagyunk változni! Megfelelő társaságban, olyan emberek között, ahol képesek vagyunk feloldódni. Aztán ez kihat az egész életünkre, az élet más területein is lazábbak leszünk.
Ha magamból indulok ki, mindenképp!!! Tipikus rút kiskacsa története! És ez most nem a szépségre vonatkozik! Hiszen attól lett megfelelő kisugárzásom, hogy belsőleg változtam! Akik ma ismernek, el sem hiszik, milyen "béna" gyerek voltam, akit a fiúk meg akartak verni azért, mert kövér! Egész hazáig kergettek, azzal, hogy digi dagi daganat, stb. Hú! sok példát tudnék mondani a saját életemből, de nem kezdek el regényt írni! :D Szóval, jelentem, igenis lehet változni!!!!
Szerintem aki gyermekkora óta mindig is görcsöl mindenen az sosem lesz laza. Ezt tanulni nem lehet.
Ha meg is próbálod azon mindig látszik majd, hogy milyen művi, erőltetett, felvett viselkedés.
Vegyél be egy görcsoldót, egy felest!:)
Mi köze a lazaságnak, feszültségmentességnek az érzelem nélküli szexhez?
Szerinted aki nem görcsöli össze magát, az fűvel-fával?!
Nagyon tévedsz.
Több önbizalom kéne, hogy te is jó vagy. Akkor lehetsz lazább.
A tánc az egy jó ötlet! Iratkozz be pl egy salsa tanfolyamra!
A tai csi is jól oldja a feszültséget, de attól még nem biztos, hogy belevalóbb leszel.
Jó társaság kell, ahol fel tudsz oldódni. Ahol kivirulsz.
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?