Hogyan ill. hová kell az emelt családi pótlék igénylést benyújtani? (betegség) (tudásbázis)
8. ffc748c003
2009. aug. 14. 21:03
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindannyiótoknak a segítséget! Remélem egyikőtök sem küzd a babusával túl komoly gonddal, hogy ennyire képben vagytok...
Az én kicsikém asztmás...:-(((((((((((((((
Köszönöm még egyszer!
Sziasztok!
7. Mariann7533
2009. aug. 14. 17:32
MÁK-hoz be kell menni,kérni kell emelt családi pótlékos papírt,három példányt fog adni,el kell vinni a kezelő orvosnak aki mind a hármat kitölti,egy nála marad,egy a tied,egyet pedig vissza kell vinni a MÁK-hoz.
6. maryanyuci
2009. aug. 14. 15:13
MÁK-hoz kell menni az orvosi igazolással. Nem tudom, hogy ezt már beszerezted-e. Ha nem a MÁK-nál van formanyomtatvány (világoskék) azt kell az orvossal kitölteni. Talán a születési anyakönyvi kivonat kell hozzá, mag lehet a TB kártya, de ezek nem biztos hogy kellenek olyan régen volt már mikor beadtuk. De inkább legyen ott:
Remélem tudtam segíteni!
5. ikreserika
2009. aug. 14. 15:12
A területileg illetékes MÁK-hoz (Magyar Államkincstár). Az előre kikért nyomtatványt a szakorvos tölti ki, és 15 napon belül kell lendni.
4. uracsvivi (válaszként erre: 3. - Mozyka)
2009. aug. 14. 15:11
Én is MÁK-ot akartam írni bocsesz.
3. mozyka
2009. aug. 14. 15:09
Az illeték államkincstárhoz.MÁK
2. uracsvivi
2009. aug. 14. 15:04
Az illetékes TB-HEZ
1. ffc748c003
2009. aug. 14. 15:03
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogyan ill. hová kell az emelt családi pótlék igénylést benyújtani? ( betegség) Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?
- Osztrák családi pótlék különbözetigénylést ,mennyi idő alatt bírálnak el?
- Hol találok olyan oldalt a neten, melyen BNO kódok szerint megtalálom, hogy mely betegségre jár emelt családi pótlék/közgyógyellátás?
- Családi adókedvezmény igénylést hány példányban kell kitölteni?
- Saját jogon járó családi pótlék. Ezekkel a betegségekkel van esély, hogy most is megkapom a felülvizsgálat után?
- Tartós betegség igazolása és emelt családi pótlék