Hogyan hajtanál be adósságot? (tudásbázis kérdés)
IRM a nevük, és a Hausszmann A. u.1. szám alatt találhatók. Keress rá a google-ban, megtalálod őket. Van ingyenes jogsegély, és ha megfelelsz egyes kritériumoknak, akkor kaphatsz kijelölt ügyvédet is.
és ez hol van ez a jogi segítségnyújtó szolgálat,mert én még akkár hova ordultam az eddigi ügyvédi leveleimmel ,csak pénzért akartak velem foglalkozzni,és sajnos,most sokszor még kajára sincs pénzem
nagy "rábeszélőképességgel" :-) A muszklik se ártanak. :-)
Ha őt akarod felszólítani, ahhoz sem kell Ügyvédi levél, csak fogalmazd meg, és tértivevényesen, ajánlva add fel!
Létezik jogi segítségnyújtó szolgálat is, de a keresetlevelet Te is beadhatod, elég akkor ügyvédet fogadni, ha kitűzik a tárgyalást. (jogelapot, és minden mást is lehet módosítani a per folyamán) Van olyan Ügyvéd is, aki nem kér minden tárgyalásra pénzt, hanem ha úgy látja, hogy nyerhető az ügy, akkor azt mondja, hogy a végén úgyis a másik (vesztes) félnek kell fizetnie mindkét fél ügyvédját.
kihasználja,hogy nincs pénzem a bírósági prósedura folytatásásra,és egy levelet az ügyvéd 20-30 ezer ft-ért ir meg,pedig a kereset levél beadásához,már csak az utolsó levél hiányzik
Azt írta, hogy van jogerős bírósági vézés! Az pedig végrehajtható!!!
a verőlegények engem is lrdekelnének,nekem a bátyám tartozzik 20 millióval,és én megyek az utcára rövidesen!
ha VAN végrehajtható okirata. de ha lenne, már kérte volna a végrehajtást, gondolom.
A fizetési meghagyás csak időhúzás, és ha van olyan joigerős papírja ami alapján végrehajtható a követelés, akkor értelme sincs a dolognak!!!!!
Mert annyi a lényege, hogy ha kiküldik, 15 napja van a másik félnek, hogy ellentmondjon. Ha megteszi, akkor per lesz belőle, ha nem, akkor jogerős, és végrehajtható, amivel ugyanott lenne, ahol most van.
Nekem más miatt kellenének ezek a legények. ADósság az is, de nálam máshogy nem lehet majd behajtani a lét. "Csupán" 5 milliócskáról van szó.
Hát te tudod, de szerintem nem ez a jó módszer.
az ügyvéded nem ajánlotta a fizetési meghagyást?
És mégis ilyet hol, és mennyiért lehet találni!?
nem kell neked neki menni,és már erre is vannak emberek,verő legényeknek hívják....
HA ahogy írtad építkezik, akkor vszlg a nevén van a ház amit csinál. ÍGy az végrehajtás alá kerülhet, ahogyan az autó is, és más egyéb ingó is. Kérj közvetlen fizetési meghagyás kibocsájtást, akkor vonják a fizetéséből. Ha van gyerektartás is, akkor a jövedelem 50%-ig terhelhető!!!!! Ez gyorsabban megy, de emellett kérd a végrehajtási eljárást is. MInél tovább halogatod, annál később lesz valami belőle...
Esetleg próbáld meg a pitbull team-el felvenni a kapcsolatot! Ők erre szakosodtak!
További ajánlott fórumok: