Hogy viselkednél a TV-ben? (beszélgetés)
Az adta a kérdést, hogy belenéztem a Nyerő párosba, ahol celebpárok szerepelnek és hát... finoman fogalmazva, akit intelligensebbnek gondoltam, abból is kihozza a műsor a rosszabbik felét.
Szerintem ha én bemennék, belőlem is ki tudnák provokálni, hogy elveszítsem a fejem.
Mi se mennénk el, de ha mégis akkor tuti kibírná a kapcsolatunk. Én csak néha egy-egy reklám által ismerek részleteket ilyen műsorokból (beharangozó, ajánló, stb.)
Szerintem mindenkinek megmondják, hogy hogyan reagáljon, mit mondjon, stb., hogy érdekesnek tűnjenek.
Nem hinném, hogy bárki is önmagát adná...
Biztos nem mennék/mennénk el.
Valóságshowkat nem is nézünk nem hogy szerepeljünk ilyenben.
Tegyük fel, hogy a férjeddel/pároddal bekerülnétek a TV-be egy valóságshowba, vagy a Nyerő páros műsorba.
Szerinted tudnál "viselkedni"? Mit hozna ki belőled a versengés, az összezártság? A kapcsolatotok kibírná?
További ajánlott fórumok:
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Szerintetek hogy kellene viselkedni egy olyan kapcsolatban, ahol a párotok több nővel is tartja a kapcsolatot?
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- A nevelt gyermekem azt mondta: "Nem vagy az anyám! " hogy viselkednétek vele ezután?
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Hogyan gyűrjem le? Hogyan kell viselkednem?