Hogy tudott üzenetet küldeni Skype-on, ha nem online? (tudásbázis)
Ket eset lehetseges:
a) nem az illeto uzent, hanem spamet kaptal.
b) lehet ugy online barki a skype-on, hogy masok offline-nak lassak. Nekem a fel csaladom allandoan igy van beallitva :) Es ha offline-ra van allitva, de valojaban online, nyilvan uzenetet is tud kuldeni.
Azt, hogy latta-e a valaszt, ugy tudod a legegyszerubben leellenorizni, hogy felhivod, es megkerdezed ;) (Skype-nak nincs ilyen funkcioja).
Akkor is lehet küldeni, bocs nagyon kezdő vagyok ebben.
És azt jelzi valami, hogy elolvasta-e a választ?
Én eddig úgy tudtam, hogy csak akkor lehet üzenetet küldeni, ha a küldő fél online. A címzett is akkor kapja meg, ha ő is belép.
Van egy ember a partnerlistámon, aki utoljára 16-án volt online. De írt egy üzenetet 24-én este. Én arra válaszoltam 25-én délelőtt mikor beléptem. Ő azóta sem volt elérhető.
Hogy tudott üzenetet küldeni offline módban, illetve én meg tudom nézni valahogy, hogy elolvasta-e egyáltalán az én válaszomat?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet közösségi oldalon letiltani, hogy ismeretlenek ne tudjanak üzenetet küldeni?
- Iwiwen az összes ismerősömnek egyszerre szeretnék üzenetet küldeni, hogyan?
- Lehet sms-ről e-mail címre üzenetet küldeni?
- Ha skype-on elküldök egy üzenetet és az illető mondjuk 2 hónap múlva lép be, akkor megfogja kapni (ha mindketten fel leszünk jelentkezve)?
- Twitteren, hogy kell üzenetet küldeni annak, akit nyomon követsz?
- A Jófogás oldalán hogy lehet üzenetet küldeni telefonszám hitelesítése nélkül?