Hogy tudok belépni a régi telefon menüjébe? (tudásbázis)
Szerintem is feleslegesen túl van bonyolítva. Főleg úgy, hogy minden gyártó készülékén egy kicsit máshol, máshogyan van...
Így viszont izgalmasabb használatba venni egy új készüléket:-)
Sajnálom, nagyon bosszantó dolog. Sajnos, ebben nem tudok segíteni, vagy az üzletben, vagy inkább szervizben tudnak segíteni.
Esetleg hozzáértő ismerős?
Attól függ, hol vetted.De inkább szerviz.
Nem te telepítetted rá azt a security appot?
Szerintem itt lehet:
Beállítások >Rendszer alkalmazások>Kapcsolatok>Megjelenítési beállításoknál engedélyezd a Sim névjegyek kijelzését.
Majd az alatta lévő menüpontban válaszd ki,mit jelenítsen meg.Ott már látható lesz a Sim is.
Milyen telefonod van? Mert olyan is lehet, hogy a beállításoknál a megjelenítési forma (ikonok, stb.) egyszerűre van állítva, és azért nem jelenik meg a névjegyek menüjében sok minden.
Ilyet Samsung A5-nél tapasztaltam pl.
Feltettem neked a képeimhez a képernyőképet, hogy néznek ki a beállítások.
Az én telefonom a SIM-et Telenor.hu USIM -nak nevezi.
De a menüben az 1. képen látszik, hogy lehet a névjegyeket exportálni/importálni SIM-ről a telefonba és vissza.
Olyat találtam, hogy megjelenítési névjegyek, de ott is csak azok vannak amiket a vásárlás után írtam be. Névjegyek megjelenítése alatt választhatok.
Messenger
Telefon
Szia!
Valószínű, hogy a beállításoknál az van beállítva, hogy a csak a telefonon lévőket mutatja.
A névjegyek (v.kapcsolatok, nem tudom, hogy nevezi a telefonod) menü/beállítások/megjelenítendő névjegyek - itt tudod kiválasztani, hogy az összeset v. csak sim-en lévőket v. csak a telefonban lévőket mutassa.
A kérdésre nem tudom a választ, de nekem is lenne egy kérdésem.
Vettem egy okos telefont és a régiből áttettem a sim kártyát. A sim kártyára elmentett telefonszámokat nem jeleníti meg. Miért, ez természetes?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Nem tudok belépni a freemailre!Miért?
- Miért nem tudok belépni a YouTube-ra?
- Új telefonomon nem tudok belépni a Facebook oldalamra. Mi lehet az oka?
- Miért nem tudok belépni a telefonomon itt hoxán a saját menümbe?