Hogy töltsem a szentestét egyedül? (beszélgetés)
Sajnálom. :( Belegondolva, engem is biztosan megviselne. De kétlem, hogy a Te hibád. Egy idő után nevelés ide vagy oda, a gyereknek magától is tudnia kell, hogy mi helyes, és mi nem.
Remélem, nem szomorkodsz már!
Kellemes karácsonyi ünnepet!
Én a férjemmel ketten vagyunk.A gyerekek már egy smssel elintézik a karácsonyi köszöntést.Az én egyetlen lányom még azt sem küldött.Ilyenkor elgondolkozom,biztos rosszul neveltem.Mert hát mindig a szülö a hibás,és azt is hibáztatják.Ami elmult már nemlehet visszahozni.
Azon gondolkodtam, hogy bárhogy is alakul, talán mégis jobb, mintha teljesen egyedül lennél. Remélem, továbbra is minden ok! :)
Boldog Karácsonyt Neked!
Sajnálom mylyn. Esetleg, ha picit finoman jeleznéd, hogy nekik szükségük van most Rád, de Neked nincs szükséged a civakodásra?
Kitartást!
Sziasztok!
Nálam változott a program. Nem biztos, hogy netezni tudok majd, esetleg késő este. Mindkét szülőm leesett a lábáról. Anyukám elesett, apukámat tegnap hoztam ki a kórházból. Szükségük van rám, ápolnom kell őket. Csak azt remélem, hogy veszekedni nem fognak. Bár reggel már kezdték...:(
Szia!
Én bizti itt leszek. :)
sziasztok!
jelentkezem, én is egyedül leszek szenteste. akartam nyitni egy topikot a sorstársaknak, de ez is tökéletesen megfelel. gyűljünk össze itt, és nehogy valaki rosszul merje érezni magát:)
Nekünk is műfenyőnk van, nem mondom, hogy nem látszik rajta, de bevallom, nem érdekel. Nagyon sűrű és persze túl "tökéletes" plusz nincs fenyőillata, de nem is potyog, itt a sarokban, idén elmenni sem kell érte, nem leszünk gyantásak, nekem nem kell a kőről feltakarítani a férjem nem vágja el az ujját.. stb... :)
Örülök, hogy azért állítasz fát!!! És nekem az éjféli misés ötlet is tetszett, bár onnan hazajönni, én ahhoz túl betoji lennék...
Ha lesz alkalmam, mindenképp beköszönök majd Neked!!!
Az én "egyedül" töltött karácsonyom felemás volt... Egyedül voltam, de mégsem... 21.-én szültem a második lurkót, úgyhogy vele voltam még a kórházban. Végigbőgtem az estét, mert hiányzott a nagylány és a párom.
De neked azt ajánlom, hogy szervezd meg jól ezt az estédet, hogy különleges legyen és ne az egyedülléten szomorkodj! Törődj magaddal, olyan dolgokat csinálj, amit igazán szeretsz! De gondold ki előre! Ne akkor gondolkodj!!!
én karácsonyoztam egyedül...külföldön, a világ másik felén...Hát...őszinte lehetek???
én végigbőgtem a 2 napot, a 3. már elviselhető volt.
nekem borzalmas volt, remélem könnyebben fogjátok viselni...:(
Természetesen ha érdekel beszámolok. :-)
Nem tereled rólam a figyelmet, vagyunk ilyen helyzetben többen is. Pont azért írtam ki a fórumot, hogy más tapasztalatait megismerjem. Jól esik a segítő tanács. Így nem érzem magam annyira egyedül. Szívesen beszélgetek veled, és másokkal is.
Szép napot Neked is!
Csak annyit szerettem volna még, (azon túl, hogy köszi a véleményeiteket), hogy figyelni fogom mylyn, mi lesz veled. Ugye beszámolsz majd róla, hogy ha változás lesz a jelenlegi felállásban? Remélem, nem leszel egyedül. Fát állíts mindenképpen! Az jár mindenkinek! Neked is! Nem is akarom tovább elterelni Rólad a figyelmet az én dolgaimmal.
Szép napot!