Hogy lehet videót feltölteni és honnan, ha nem a sajátom szeretném? (tudásbázis)
OK.
Most néztem a dátumot.
A YouTube-ról.
Amit beakarsz másolni,a videó alatt ott van,hogy "Beágyazás".Egér-bal klikk,utána jobb klikk-Másolás.Utána a naplódba jobb klikk és "Beillesztés".
Remélem menni fog.Majd megnézem este a Naplódat.
Szia
Én se értettem tökéletesen a kérdést, vártam a részletesebb magyarázatra. De ha pl az adatlapodra szeretnél föltenni a www.youtube.com oldalról valami videót, akkor ami megtetszik, a mellől kimásolod a kódot, ami az EMBED mellett van, arra kétszer klikk az egérrel, majd ctrl+c, ezzel kimásolod, ez a másolás parancs, majd az adatlapodnál behozod az adatlapod módosítását és ahová a szöveget írhatod magadról, oda kattintassz az egérrel és megnyomod a ctrl+v-t, ezzel beilleszted a kimásoltat. Ha lemented az adatlapod változásait, akkor utána klikk az adatlapodra és ott lesz a videó.
Ha másra gondoltál kitty77, akkor írd le részletesen, hogy tudjon valaki segíteni neked.
???
Youtube-ról kimásolod a kódot és beilleszted oda, ahol meg szeretnéd jeleníteni.
Vagy nem tudom, mire gondolsz...
További ajánlott fórumok:
- Nagy méretű fájlt hova tudok feltölteni, ahonnan a címzettem le tudja tölteni?
- Hogyan tudok videót feltölteni? Ha van magyar nyelvű oldal az jobb lenne:)
- Nokia Asha 503 mobiltelefonról, hogyan tudok képet, videót feltölteni számítógépre?
- Hogy tudok videót feltölteni? Nem engedi, csak a képeket
- Milyen formátumban lehet videót feltölteni a YouTube-ra?
- Hogyan lehet videót feltölteni?Vagy egyáltalán lehetséges-e?