Hogy lehet az, hogy nem valósan mutatja a viber, mikor volt utoljára online a barátom? (tudásbázis)
Mindegy mit csináltál, ha beléptél persze hogy mutatja.
Viber biztonsági mentésnél is szokott változni az időpont. A viber nemigen mutatott sosem pontosat. Pl ha csak a tárhelyet törlöm ,akkor is azt mutatja h ott voltam. Ezért jobb számomra a Wsapp,az pontos.a hívás minősége is sokkal jobb,de többségében normális hívást inditok.
igen, ez így van. Lekapcsolja, hogy mutassa mikor van online, és ezért gondolom a legutolsó dátumot őrzi meg a telefon, amikor még hagyta, hogy látható legyen. Utána (mivel letiltotta a tulaj, hogy mikor van online), már nem fog egy későbbi dátumot mutatni a Viber arról, hogy mikor volt online, csak ha megint beállítja, hogy látható legyen.
Szerintem a srác nem akarja, hogy láássák fenn van-e.
Csak olyan opciót találtam, hogy nem mutat semmit , de olyat, h nem a valósat olyannal nem.
Az nem opció, hogy ráírsz van-e kedve/ideje beszélni?
helló! Ne törődj a szánalmas gonoszkodókkal akik már azt is elfelejtették, hogy valaha voltak fiatalok és hogy nem minden kapcsolat indul leányregénybe illő módon, ahol minden klappol az első perctől.
A Viberben be tudja állítani a felhasználó, hogy mások mit lássanak, így pl. hogy online van-e, látta-e a neki írt üzeneteket, stb. A srác valószínűleg beállította 5 napja, hogy ne lássák, hogy online van, így a Viber az utolsó frissítést mutatja. Amúgy te is meg tudod nézni a Viber-edben, hogy miket lehet beállítani, a beállítások menüpontban (vagy settings ha angolul van, a privacy opció alatt).
Én pompásan megvoltam kb 5 évig állandó agytarsakkal és alkalmi partnerekkel. De ilyen hülyeséget nem csiki-csukiztam.
De mire jó a taktikázás?
Nem lehetne vele beszélni?
Mond el mit akarsz, aztán lesz ami lesz.
Van köztünk valami, de nem könnyű bele látni a gondolataiba. Nem akarok túl sok lenni neki, de kevés se.Nem tudom, lehet-e ezt így érteni.
De te nem ráakaszkodsz egy hangulat emberre mikor azt sem tudod akar-e tőled valamit?
(zongorista?)
Nem mondtam, hogy rózsás a viszony.De eljöhet mindenki életében, az, hogy nem szeretne összeköltözni senkivel, de azért csak szeretne valamilyen szinten valakihez tartozni.Szerintem a nők és a férfiak ugyanazt akarják, a nők viszont érzelmesebbek.
Ha ilyen rózsás ez a viszony, ekkor a nő talán tudjá hogy a férfi puncit akar.
Amúgy társa is lehetne meg blablabla....
Van amelyik pasi amúgy azt szereti ha tudja a nő, hogy mit akar. Amúgy meg mi van ha félreteszem néha. De azért rendszert nem akarok belőle csinálni.
Nem én hestegeltem, csak most látom. :D
Fent a cím alatt
#viber
#párkapcsolat
"Jó napot! Egy életbevágó kérdéssel szeretnék a szolgáltatóhoz fordulni" ;)
Azt nem hinném, mert bármikor elmehetek hozzá.
Büszkeséet néha félre kell tenni.
Rólam meg tudott, hogy azon lehet mindig elérni, mikor a térképen túl vagyok, akkor is:P A pasim az Istennek azon hata mögött lakik, ahol nincs semmilyen mobil lefedettség. Wifi van.
"Jó napot kívánok! Xy vagyok a problémám....."
Nincsenek együtt, csak álmodozik a hősnőnk.
Az! Rühellem mikor mindenki azon hív. Direkt kértem már őket, hívjanak rendesen, de mintha nem hallották volna meg.
A hastegeket te írtad vagy a moderátor?
További ajánlott fórumok: