Hogy lehet a lábban összegyűlt nyák felszívódását maszírozással eltüntetni? (tudásbázis)
szia!
Én is ezzel kinlódom, van egy nagyon rendes társaság pesten, sajnos fizetős, de az Istvánban is van egy ilyen ambulancia.
jobbulást!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és elnézést, hogy csak most reagálok a segítségetekre.Egyedül ápolom a 97 éves anyósom, a szinte magatehetetlen férjem és van egy 14,5 éves fiam is.Mire mindenkit megfürdetek tisztába rakok,addigra annyira fáradt vagyok, hogy képtelen vagyok a gép elé ülni.
Gvendolin: Neked külön köszönöm a linket,feltétlen megnézem még most.Legalább ennyivel tudnék könnyíteni a férjem állapotán.Azt tudtam, hogy van valami technikája,mert erősen nem szabad masszírozni.A fáslit és a speciális harisnyát felváltva használom,mert úgy vettem észre, hogy a fáslitól nagyon fáj a bokája és a lábfeje.Annyit még ha megírnátok, hogy van-e valami speciális krém vagy olaj,ami ehhez a meghatározáshoz feltétlen szükséges, hisz száraz kézzel csak feldörzsölöm a bőrét.Válaszotokat előre is köszönöm, és igyekszem minél előbb feljönni az oldalra.60 éves és már menni is csak segítséggel tud,pedig még 8 éve tollaslabdázott a fiunkkal.Sajnos ezen a betegségén kívül még van parkinson kórja, agysorvadás és porckorong sérv.Nagyon kétségbe vagyok esve,mert nem tud mozogni segítség nélkül, én meg nem tudok állandóan csak vele foglalkozni.
Hoztam egy hivatkozást. De a Google keresőbe,ha begépeled,hogy "linfödéma " még több infót is találsz.
www.limfodema.hu/index.php?p=gyik
Nekem csinálták már. Nem igazi masszírozás,inkább finom kíméletes simítás a lábfejtől kiindulva,
egészen a combtőig. A lényege,hogy nem erőből kell csinálni. Mindíg a bokától felfelé irányuló a simítás. A fásli is sokat segít,ha meg tanultad a helyes módszert.A kórházban ezt is megtanítják.
További ajánlott fórumok:
- A GYED alatt összegyűlt szabadságok hány százalékával rendelkezik a munkáltató?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Hol, kinek segíthetnék a rengeteg összegyűlt műanyag kupakkal?
- Szemölcsök rossz helyen - Hogyan tudnám én eltüntetni őket vagy kihez forduljak vele?