Hogy kell megsütni a libamájat?Ugyanis azt kaptam karácsonyra, de még soha nem volt dolgom vele... (tudásbázis)
9. Kiss Ildikó
2009. dec. 24. 13:45
én most fogom kisütni
a libazsírba karikára vágott hagymát dinsztelek és akkor teszem bele a májat
fedő alatt sütöm
8. ec33c24929
2008. dec. 25. 00:10
mielőtt elkezded sütni legalább l órán keresztül áztasd be tejbe. Attól lesz isteni puha a belseje mint a vaj.
7. Sylva
2008. dec. 24. 13:17
Én sütőzacskóban sütöm. Saját zsírjában, baconszalonnába tekerve. Most is az készül. Isteni finom.
6. soktap
2008. dec. 24. 12:55
Szia,a libamájat mindig libazsirba kell megsütni.
egy mély edénybe melegíts fel annyi zsiradékot ,hogy a májat teljesen ellepje és tedd bele a májat.A sütés ideje a libamáj nagyságától és a szinétől függ.Minél nagyobb annál sárgább tehát zsirosabb,a kicsik a pecsenye libamájakat egy kicsit tovább kell sütni,de csak óvatosan mert megkeményszik.Mind a két fajtát meglehet fokhagyma darabokkal tüzdelni annál finomabb lesz,amikor kész/tüpróba-szúrsz nem jön vér már jó/a forró zsirban is dombjál jó sok lereszelet fokhagymát,!!!sütni már nem szabad !!!Jóétvágyat.
5. ezüst
2008. dec. 24. 12:40
Nagyon drágák vagytok hogy a sok karácsonyi dolgotok mellett szántatok rám időt. köszönöm nektek.Békés karácsonyt.
4. dus
2008. dec. 24. 12:28
3. zezsua
2008. dec. 24. 12:26
megszoktam fokhagymával tüzni és fedő alatt liba vagy kacsahájra rakom és lassan megsütöm.mennyei étel.
2. csevegö
2008. dec. 24. 12:26
szia
lassu tüzön amig nem véres ,merha sokáig sütöd akkor kemény lessz
1. ezüst
2008. dec. 24. 12:21
Segitség!Hogy kell megsütni a liba májat?Ugyanis azt kaptam karácsonyra, de még soha nem volt dolgom vele...
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?