Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy kell megsütni a libamájat?Ugyanis azt kaptam karácsonyra, de még soha nem volt dolgom vele... fórum

Hogy kell megsütni a libamájat?Ugyanis azt kaptam karácsonyra, de még soha nem volt dolgom vele... (tudásbázis)


2009. dec. 24. 13:45

én most fogom kisütni

a libazsírba karikára vágott hagymát dinsztelek és akkor teszem bele a májat

fedő alatt sütöm

2008. dec. 25. 00:10
mielőtt elkezded sütni legalább l órán keresztül áztasd be tejbe. Attól lesz isteni puha a belseje mint a vaj.
2008. dec. 24. 13:17
Én sütőzacskóban sütöm. Saját zsírjában, baconszalonnába tekerve. Most is az készül. Isteni finom.
2008. dec. 24. 12:55

Szia,a libamájat mindig libazsirba kell megsütni.

egy mély edénybe melegíts fel annyi zsiradékot ,hogy a májat teljesen ellepje és tedd bele a májat.A sütés ideje a libamáj nagyságától és a szinétől függ.Minél nagyobb annál sárgább tehát zsirosabb,a kicsik a pecsenye libamájakat egy kicsit tovább kell sütni,de csak óvatosan mert megkeményszik.Mind a két fajtát meglehet fokhagyma darabokkal tüzdelni annál finomabb lesz,amikor kész/tüpróba-szúrsz nem jön vér már jó/a forró zsirban is dombjál jó sok lereszelet fokhagymát,!!!sütni már nem szabad !!!Jóétvágyat.

2008. dec. 24. 12:40
Nagyon drágák vagytok hogy a sok karácsonyi dolgotok mellett szántatok rám időt. köszönöm nektek.Békés karácsonyt.
4. dus
2008. dec. 24. 12:28

Fontos: nem szabad sózni, csak a végén!


Íme néhány recept:


[link]


[link]


[link]


Sok sikert hozzá és kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

2008. dec. 24. 12:26
megszoktam fokhagymával tüzni és fedő alatt liba vagy kacsahájra rakom és lassan megsütöm.mennyei étel.
2008. dec. 24. 12:26

szia

lassu tüzön amig nem véres ,merha sokáig sütöd akkor kemény lessz

2008. dec. 24. 12:21
Segitség!Hogy kell megsütni a liba májat?Ugyanis azt kaptam karácsonyra, de még soha nem volt dolgom vele...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook