Hogy győzzünk meg finoman egy férfit, hogy igenis el akar jegyezni minket?:) (tudásbázis)
sehogy.
ha el akar venni, úgy is megteszi minden fondorlat nélkül.
ha nem, akkor meg minek erőltetni.
max úgy jársz, mint az egyik ismerősöm. a fiú soha nem akart házasodni, de nagyon szépen éltek együtt, gyerek, utazások, szép lakás, kocsi, pénz, minden amiről nő álmodhat.
majd egy nagyobb lakás vásárlásakor a lány direkt akkorát választott, hogy kelljen hozzá pénzt felvenni.
Mindenki tudta miről szól az egész.
Akkor még kellett hozzá papír a házasságról.
A fiú elvette, majd 2 év után otthagyta egy másik nőért. Addig eszébe sem jutott, hogy elhagyja, korlátnak érezte az egészet.
Szerintem nem ezt szeretnéd.
Ha meg csak egy darab papirra van szükséged, akkor nem is biztos, hogy olyan nagyon szereted a fiút.
Egyetértek Veled. Az én értékrendem szerint a közös lakás, összeköltözés, közös hitel ugyanolyan elköteleződés, mintha esküvő lett volna.
Nálunk a leánynál az a baj, hogy még csak a szikrája sem merült fel az összeköltözésnek sem 8 év alatt.
S mi van akkor, ha igaz, hogy még a lány kezét nem kéri meg, de ugyanakkor már összeköltöztek, mitöbb saját közös lakás. S persze a közös lakáshitel.
Na ez is az elkötelezettség jele.
Nem az hogy, nem veszem el, hátha lesz jobb is.
Igazatok lehet. Férjem lánya 8 éve jár a srácával, de elköteleződésnek még a szikrája sincs a srác részéről. Szerintem ez olyat is jelenthet, hogy "Jó, jó, de azért jöhet még jobb is."
Erőltetni szerintem sem lehet, bár régebben cseszegettük a kiscsajt, hogy hasson a fiúra. Most már azt mondom, MINEK?
Teljesen egyetértek ezzel a gondolattal.
Vár, vár, vár a férfi, aztán amikor feltűnik az a nő, akinek majd semmi győzködésre nem kellene gondolnia, akkor a régit nőt dobja. De csak annyira, hogy ha elutasítja a BOMBANŐ, akkor legyen kihez visszamennie, legyen valaki, akit "használhat."
:)))
Ez jó!
Vannak olyanok, hogy beleszeretnek a párjukba, feleségül veszik. Aztán napról napra újabb ajándékot fedeznek fel a másikban s még jobban szeretik 20 év múlva, mint előtte.
Gondolom az ilyen pároknak eszükbe sem jut valaki másba beleszeretni. S az ilyen pároknál győzködni sem nagyon kellett a fiút.:))
Csont egyet értek veled. Addíg amíg valaki nem házasodik össze (valós, tiszteleten és megbecsülésen alapuló szeretet mellett) nem igazán tudja megítéli, mit jelent.
Ha soha, de soha nem akarok más nőt, akkor csodálatos ezt megpecsételni, és nem is fél az ember megtenni.
Amikor ilyen hangot üt meg velem a magánéletemben valaki, akkor véleményt formálok róla, s többet semmilyen téren nem állok vele szóba.
Vannak a viselkedésnek normái.
Nem hiszem, hogy bármi feljogosítana arra, hogy bárkinek ilyen szavakat írj. Ha elolvasnád az utolsó heti hozzászólásaidat, megláthatnád mennyire kiforduktál magadból.
Mit vársz attól,hogy házasok lesztek?Mi mást?Más érzéseket?Biztonságot?MIT?
Azért mert mindenkinek nagy a pocakja neked is az kell ,hogy legyen?....nem értem
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Pletykáljunk, csak úgy finoman...
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- Hogyan lehet finoman rávenni egy férfit arra, hogy költözzön el otthonról és éljen családban?
- Aki megszerzi a doktori címet annak be kell jegyezni a személyes okmányaiba?
- Melyik oldalon találok sablonokat ahova feltudom jegyezni, hogy mikor melyik foga bújt ki a fiamnak?!