Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hisztek a tenyérelemzésben ? (nem jóslásban) (beszélgetés)
igen,lehet benne valami!!!
Pedig el lehet vele szórakozni
Ott az számít, hogy a felsô vagy alsó ujjperc hosszabb, de ennek a jelentésére már nem emlékszem .
sosem gondolkodtam el ezen eddig......
Nem lehet megnyitni...
Házasságvonal?
És mi van a hüvelyk ujjal? Annak csak 2perce van és azh a leghosszabb
Itt mérem az ujjaimat subler/tolómérővel :)
Tehát műszaki vénám van mint írói Virág elvtársnak
Ahogy jobban megnéztem ,most látom, hogy a kisujjamnál a felső ujjperc a leghosszabb. Minden ujjon meg kell nézni külön-külön.
Vagy én nem értem mi micsoda vagy..
Mivel az ujjak sem egyforma hosszúak ezért percek sem. A középső ujj,a gyűrüs ujj melletti, a leghosszabb
Akkor lehet, hogy ez az ujjperces dolog is ugyanolyan hülyeség, mint a rövid életvonal rövid élet ,hosszú életvonal hosszú élet elmélet.
Ez nagyon nem igaz, nekem az ujjvégiek a hosszabbak, és minden művészethez hülye vagyok.
Bár ha a könnyűzenét is belevennénk, akkor nem.
De van olyan festményünk, amit utálok, mindig el akarom adni, de olyan sokat mondtak rájuk, hogy visszahőköltem.
A rövid fejvonal utalhat az intellektuális képességek gyengeségére, de akár fejfájósságra is. Egyszer egy doktornőnek láttam rövid fejvonalat, gondolom nála nem az intelligencia gyengeségét mutatta.
Nekem mindegyiken egyformán a középső ujjpercek a leghosszabbak. De lehet ,hogy van olyan, akinek nem egyformák. Ott gondolom az a jellemző, amelyikből a legtöbb van.
alsó ujjperce a leghosszabb "
Minden ujjamnak van alsó ujjperce! Akkormost?
Mindkettőn nézd meg, aztán gondolom amelyikből a legtöbb van.
Ez jóóóó...a kézmosás a lényeg...az mindennek alapja.
Most találtam. www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Krudy-krudy-gyula-munkai-1/almoskonyv-tenyerjoslatok-konyve
Nekem nincs is házasságvonalam, a leírtak alapján nem találom.
Melyik kézen? Nagyon különbözőek.
Az ujjaknál pl, akinek az alsó ujjperce a leghosszabb az gyakorlatias alkat, akinek a középső az intellektuális, akinek az ujjvégi a leghosszabb az művész alkat.
Nem hiszek benne, nekem olyan mint a hókusz-pókusz.
Fogalmam sincs, mit kell vizslatni melyik kézen, szerintem kamus...:)
További ajánlott fórumok: