Hisztek a sorsszerűségben? Vagy inkább csak a véletlenben? (beszélgetős fórum)
Csak a véletlenben.
A sors ,valahol meg van írva Mindenkinek!
Hiszek abban,hogy magam alakítom a sorsom.
De ,vannak véletlenek :D
Igen! :)
Nincsenek véletlenek.
Haha!:DDD
Ne fárassz már...:D
miért nem?
szerintem a kezdeményezés maradjon a férfi dolga...ne cserélődjenek fel a szerepek:-)
Ha tetszik,miért ne?!?!
Nincs mit veszítened!!!
Én remélem,hogy van sors (úgy kisebb a felelősség)
:D
Ezért jó szeretni a tényeket...nincs kínzó várakozás.Csakhogy utána kiderüljön:nem kellesz!
:(
Hát a fene tudja hallod...Sztem ez nagyon egy oldalú...Nálunk is úgy volt,hogy múlt tavasszal egy fb-os hozzászólás,meg privi,majd email váltás után taliztunk először,de csak mint haverok.(mint később kiderült,az első pillanatban ugyanazt éreztük:ez miért nem inkább egy randi???)
Neki akkoriban volt valakije,meg én is másba voltam szerelmes(amit azóta le is zártam magamban),ami ha nálam nincs,lapátra tette volna a b.nőjét értem,de a lényeg,hogy így maradt az emailezés,amiben azért szépen beállt egy jelentős szünet is.Aztán ő szakított a b.nőjével(mert elég genyaláda volt vele) és tulajdonképpen az első dolga az volt,hogy a rég esedékes 2.találkozónkat leszervezzük.Fél év múlva találkoztunk 2.jára és onnantól folyamatosan alakultak a dolgok,mert állandóan érdeklődött: "Mikor láthatlak újra?"
Szóval ha akarná a dolgot,keresne téged.
1 biztos : a "véletlenekben" NEM hiszek, mindennek van oka.
Ui.: szerintem a (ha jól értem 2) találkozásotok nem véletlen, ha harmadjára is taliztok (vagy ha soha többé)...az SEM lesz véletlen!
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Ti hisztek az ima erejében?
- Ti hisztek ebben a dologban hogy"null-sík"?
- Lehet-e hinni a sorsszerűségben?
- Te hiszel a sorsszerűségben?
- A dátumok, napok jelentősége. Véletlen vagy sorsszerűsség?