Hétköznapok sztárjai... (ami a bulvársajtóból kimaradt...) (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hétköznapok sztárjai... (ami a bulvársajtóból kimaradt...)
Szomszédok..nagyon jó volt...Szabó család szintén..
a párommal gyakran nézünk régi filmeket..imádjuk..ezek a filmek mindig jók...
Mi a párommal imádjuk a régi filmeket...
Amit ők csináltak..az egyszerűen utánozhatatlan!!!!!
és még hány régi, igazi színész volt, akiről csak egy-két sor jelent meg, amikor meghalt. :(
akik nem érezték magukat sztároknak, csak tették a dolgukat, de azt ezerfordulattal.
Imádtam Bors nénit, a Tenkes kapitányát... sorolhatnám még...
anno még emlékszem a Jimmy-őrületre. Egy évre rá költöztünk Csepelre. Hosszú menetben feketéltek az emberek, mentek kifelé a temetőbe emlékezni. Leállt a forgalom. Pap, szentmise a nagytemplomban... nagyon gáz volt...
Én meg közben csak annyit mondtam:
- Pár hétre rá halt meg Sinkovits Imre... most gyújtok érte egy gyertyát...
nekem az a kemény, hogy ezek a senkik azt hiszik ők valakik...
És vannak emberek akik valamit tettek az asztalra és nem kérkednek...ennyire mint a neve nincs sztárocskák...és ez egy példa a mai fiatalságnak!
Tudod, nekem többet ér, ha elmegyek egy Bill-koncertre, első sor, lenéz és hallom:
- Megvagy zöldszemű? Akkor kezdhetünk! :)
hmm de okos vagyok....na amit én írtam az sem piskóta:)
kiráz a hideg a mondva csinált bigéktől...csak olvass pár bulvár sajtót az ember esze megáll:)
Megmondom őszintén, az említett konkrét Klúni mellett a többi ki is lehet, akikről írtam, nem tudom. Jelenségeket írtam, általánosítottam. :)
Ha jobban megnézitek, az abc két egymást követő betűjével jelöltem a személyeket. Bárki belegondolhat akárkit. Teljesen szabadonválasztott. :)
Mondjuk a nagymellű svájcisapkás teljesen egyértelmű. Vagy mégsem? :D
Z.L.EL kapcsolatba...a múltkor volt egy beszélgetős műsorba és mondta, hogy ő tőlle félnek a palik, mert olan szép...de nem olyan ahogy ezt sokan hiszik....
És hogy egyetemre jár....fúúú mondtam magamban...ha ez a csaj egyetemre jár akkor én meg nem is tudom hova...
Egy olyan nő aki a nap 24 órájában önmagával van elfoglalva az mikor tanul????
Ez itt a kérdés...sztem két szőkítés között:))))))
Sziasztok!
A tegnap ete akkorát röhögtem.) gyerekek!!!
Neveket én sem szeretnék írni...párom apja mindegy a neve...sztárocskákat mecénál...egy igen dekorativ félvér lányt Megás volt...Sz.I. remélem tudjátok kiről van szó....
Párom apjával nem igazán tartja a kapcsolatot...csak a minap megszületett párom apja gyereke...természetesen a senki...Sz.I. hamarabb tudta a hírt mint a párom, aki mellesleg...a család része...vagy talán mégsem.....
Párom apja többe néz pár mű gyökeret mint a saját fiát, persze minket ez nem zavar hisz nem illenénk bele a celeb pofák közzé...
Páromat nemértesítette az apuci, hogy megérkezett a babuci...a párom 30 on túl van...na és ez a neve nincs sztárocska...a bologjában írja...hogy idézem.....úúúristen húúúú bicajoznék...most ahhoz lene kedvem...de közben beúgrok ib hez, hogy megnézzem a picit....szánalom...
A párommal szét röhögtük magunkat....
A másik van egy szinész akinek a fia szinészi pályára lépett...húúú micsoda hírek...
ja meg indúl egy sorozat...az egyik csatornán..tini sorozat...és kik a szereplők?
K.V. és megás barátai...rémes ezek szinészek????
Természetesen a sorozat producere a párom apukája....egy kalap szar az egész....
mi a párommal figyelgessük az apucikája karrierjét...de aki ilyen kis pöcsöket patronál, az nem lehet egy nagy ember....
RÉMES AZ EGÉSZ CELEB VILÁG...JA ÉS ITT EBBEN AZ ORSZÁGBAN AZOK A SZINÉSZNŐK...AKIK VETKŐZNEK, TÁTOGNAK...STB...ISZONYAT, HOGY A MAI FIATAOLKNAK MIFÉLE PÉLDAKÉPÜK VAN....BRRRR
sziasztok!
Felvilágolok! :D
Direkte nem írtam neveket, sőt, konkrét név-rövidítéseket sem. Egyedül Klúúúnit konkretizáltam, hiszen a reklámban főszerepelt.
A nagymellű svájcisapkásra azt hittem, rájöttök. :)
De a többi általánosított rövidítés. Bárki megbújhat mögötte.
Z.L. - lám, valaki őrá gondolt, de lehet más is. :) annyira egyformák, vagy nem?
Z. L = Limány Zinda :DD az a izé, aki lett :DD hogy mi? hát mindenhez ért! :DD ezek ilyen poihisztor autodidakta zsenik, kellő szűkösségű lyukakkal, zsemlye mellekkel, és bárgyú vigyorral :DD
(biztos irigy vagyok bocs :DD)
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Festitek magatokat a hétköznapokban?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Csendes nyugdíjas hétköznapok