Hetek óta hívogat egy ismeretlen szám. (beszélgetés)
Pl. az enyém jelzi, h gazemberkedő hivás. Nem midig, de legtöbbször.
Most pedig én hívom a lányom skypon. Güle-güle.
Talán. De lehet egy idióta kolléga is, aki ki akarja készíteni.
A telefonokon lehet úgy is hívást kezdeményezni, hogy kikapcsolják a számkijelzést. Ha szerencséje van a hívottnak, akkor majd egyszer elfelejti.
Biztosan van valaki, aki nagyon szeret és szeretné, ha naponta többször gondolnál rá és az anyukájára.
Gondolkozz el rajta, hogy ki lehet az a környezetedben, ha a csengőhangodat is ismeri!
Ha van hozzá szám, tiltsd le, ha nincs, a szolgáltatódat keresheted meg, hátha ők tudnak segíteni.
Ha tényleg zavar, akkor a rendőrségen zaklatásért feljelentést tehetsz, komoly bünti jár érte.
Van olyan nap, hogy engem 40x hivnak ismeretlen gazemberek, vagy pénzt kérnek, vagy árulnak valamit, stb....stb.....
Nekem olyan a vezetékes telefonom, h le lehet tiltani a számot, 2 gombnyomással. Jelenleg ezen a telefonon, 740 szám van letiltva.
"Magántelefonszám"néven hívogat hetek óta valaki. Mindennap,és naponta többször is. Felvenni nem szoktam. De 1x felvettem,és a kedvenc számomat,ami egyben a csengőhangom is,szólt a vonal végén.Akkor egy pillanatra elgondolkoztam,hogy ezt miért kell?
Ilyen esetben mit lehet tenni? Nyilván figyelmen kívül hagyom,de ez meddig mehet el?
További ajánlott fórumok:
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Visszahívós sms-t kapok egy ismeretlen számról
- T-Mobile ismeretlen hívásokat számláz