Helyek pároknak (beszélgetés)
Nekem nem volt jó,anno a kádban!!
Hideg,keskeny,kemény,kényelmetlen.....akkor már a padlón!! :))
Egyetlenegytől óvnálak bennetek (igaz, hogy ilyenkor már ahhoz talán hideg is van) építkezések területén a félkész házakban való "egymásnak eséstől!"
Egyik ismerősömmel esett meg a dolog.
Viszonylag friss házasként elmentek az épülőfélben lévő házukat megnézni, munka után.
A melósok már elmentek, őket meg - a jól haladó munka kellemes érzése folyományaként - elkapta gerjedelem.
Persze semmi egyéb alkalmatosságot nem találván - laikusként - a jó puha ISOLYTH (ásványgyapot) bálákat rakták maguk alá.
Azt hiszem, az anyagot ismerőknek nem kell részleteznem, hogy mit éltek át az "esetet" követően!
Bp-en:
Egyetértek!!!!!!
Ez a minimum!!!!!!! :))
:D Persze,igazad van!
Mi csak a szükségmegoldásokat elemeztük!:)
Na,nem mondom,hogy nekem annyira bejön,de szükség megoldásnak nem rossz!
A "csomagtartó"-ban egyet értünk!:)
nah,ez is egy megoldás...aki bírja a kocsiszexet,mert én rühellem!bár ha jó idő van,lehet a csomagtartót használni :D
najóvan,befejezem,mert innen repülök!:)
Háát,nézegetem itt az Olcsó szállásokat,de igazából kevés pénzből nem sok helyre tudnátok menni!Meg a környékről is ha eltűnnétek,max kocsival-ha van!
Mondd meg a b.nődnek,extrém helyen szeretnéd!Abból a pénzből,amit a helyre költenél,vidd el inkább vacsizni,vagy ebédelni,aztán sétálni,és a természet lágy ölén....ott ezer megoldás létezik! ;-)
Akkor már inkább a mozi, mint a vízpart télen :)
Voltam már olyan filmen, ahol csak ketten voltunk.