Helyek melyeket érdemes lenne megnézni? (beszélgetés)
Érdemes elmenni, akár hosszabb időre is. Rengeteg hely van, ami nem híres de nagyon jó csak úgy beülni, nézelődni. Érdekes, hogy már régóta nagyon sok a holland turista.
Nekem mázlim van, bicóval simán áttekerek, ha olyan kedvem van.
Nem baj ha van ahol lehet strandolni 10 éve voltam utoljára strandon most viszont ezt is kipróbálnam újra.
Az se baj ha télen is üzemel, télen is ki lehet mozdulni gondolom akkor is vannak helyek ahol van mit látni.
A leírtak közül nézegettem már párat köszönöm. :)
A nyíregyházi vadaspark mellette Sóstó, csónakázni is lehet, mellette a strand 😊
Életem egyik legszebb korszaka a főiskolával😊
De Porpszló se kutya 😊
Egerben 1x voltam 10 napig. Kevés volt az idő, oly sok a látnivaló, és oly sok helyre nem jutottunk el. :))
Egyébként még Lillafüred, Miskolc-Tapolca, Aggtelek, Szilvásvárad.
Ezek már inkább olyan autós-túra: 1-2 nap, 1-2 nap ott, és lehet menni tovább.
Szia!
Mi nemrég voltunk Esztergomban. A bazilika mellett ott van a vár, és városnéző kisvonat is van, ami átvisz Párkányba.
Egynek szerintem jó.
Hollókő is nagyon tartalmas kirándulás, a falutól 10 perc séta a vár, ami nagyon szépen fel lett újítva.
Szia. Van jó néhány gyöngyszem az országban. Mi viszonylag sokat utazunk a férjemmel, tapasztalatok alapján van néhány kedvenc, amit szerintem érdemes megnézni: Visegrád, Dobogókő, Badacsony, Tihany (bár én önmagában odavagyok a Balatonért), Tapolcai-tavasbarlang, Lillafüred, Szilvásvárad, Aggtelek cseppkőbarlang, Kékes-tető és a mohácsi busójárás (ez februárban van). Ezek könnyen megközelíthetőek kocsival, Dobogókőre, Visegrádra, a Kékesre is fel lehet menni kocsival, nem kell sokat gyalogolni.
Jó nézelődést!
Eddig nem nagyon utazgattam de most szeretnék egy kicsit kikapcsolódni. Arra lennék kíváncsi Magyarországon mi az a hely amit egyszer legalább látnia kell az embernek, vagy érdemes lenne oda elmenni. Sajnos sokat nem tudok gyalogolni túrázni így könnyebben megközelíthető helyekre gondoltam. Mi az amit szívesen ajánlanátok?
Vagy mi az ami csalódás volt és inkább hagyjam...
Köszönöm a válaszokat előre is.
További ajánlott fórumok:
- Filmek amelyeket érdemes megnézni
- A médiatörténelem legjelentősebb filmjei. Írnátok ilyen filmeket, amiket mindenképpen érdemes lenne megnézni?
- Írnátok olyan művészfilmeket, amit érdemes lenne megnézni?
- Vannak titkaim a párom előtt, amelyeket képtelen lennék...
- Velence környékén mik azok a városok, helyek, amiket érdemes megnézni, akár autóval?
- Ajánlj helyeket Pesten, amit két fiúgyermekemmel érdemes megnézni