Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Héjában főtt/sült krumplihoz mit lehet adni vacsira? fórum

Héjában főtt/sült krumplihoz mit lehet adni vacsira? (beszélgetés)


2011. aug. 4. 13:39
Vaj, liba-kacsazsír, sült szalonna, sonka, körözött, kolbász, vöröshagyma saláta, sült hagyma, sült virsli, sült lecsókolbász, tepertő, tepertőkrém, tojáspástétom.
2011. máj. 19. 19:33
mackósajt, vaj
24. ronka
2010. okt. 29. 20:41
Mi vajjal és hordós savanyú káposztával szoktuk fogyasztani.Mellé mindig teát főzök.
2010. okt. 29. 20:39
vajat,(nem margarint) sót. Hozzá tejet inni, nagyon szeretem :)
2010. okt. 29. 20:30
Azt a mindenit, de éhes lettem.
2010. okt. 29. 20:28
kenyeret, és mártogatni lehet kolbászzsírba vagy kacsazsírba, mmmmm:)
2010. febr. 6. 15:54

4 evőkanál zsírt felmelegíteni, 1 evőkanál pirospaprika, egy kis só, vegeta, a végén 2 gerezd fokhagymát belereszelni, természetesen mindezt takarék lángon készíteni, mert a paprika ha megég benne, keserű lesz.

A főtt burgonyát felkarikázva ebbe kell mártogatni, és fogyasztani, és csak enni, enni, enni..........

2009. jún. 1. 15:51

Főtt krumpli,szalonna,kolbász.főtt tojás,savanyú ubi,mind kockázva egy tányérra,és olvasztott zsírral meglocsolva.


ha nem félted a koleszterined,akkor ez a tuti vacsi. :-))

18. Anyagi
2009. febr. 7. 17:35
Jobbnál jobb ötletek! Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. febr. 6. 19:37

Felkockázom, leöntöm tejfölben elkevert sajttal (gorgonzola, reszelt karaván, márvány, esetleg juhtúró, bármilyen amit szerettek), majd a tetejét megszórom resztelt sajttal és rásütöm.

Isteni finom!

2009. febr. 6. 19:36
vajat , szalonnat , parizsit , hagymat ,savanyu kaposztat stb , ami van otthon !!!
15. vkj77
2009. febr. 6. 19:34
Szia!Mi gyermekkorunkban sós kacsazsírba mártogattuk.
14. M_Marcsa (válaszként erre: 12. - Veresmaria164gmail.com)
2009. febr. 6. 19:30
lila hagymát szalonnával, teeeeeeeeeeee
13. bozsika51 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2009. febr. 6. 19:23
12%-os tejfölben, vagy natur joghurtban préselt fokhagymát és sót elkeverni, majd villára tűzött falatonként belemártogatni a főtt krumlit.
2009. febr. 6. 19:22

A sózott lila hagymát elfelejtettem.

Jó étvágyat,én is megkívántam.

11. winny
2009. febr. 6. 19:20
Finom hozzá a friss tepertő is:)
2009. febr. 6. 19:20
juhtúrót és savanyú káposztát is szoktunk hozzá enni, no meg vajat, tejfölt, kinek mi ízlik
2009. febr. 6. 19:20
Ha nem diétázol,akkor főtt császár szalonnát,tepertőt , esetleg hurkát.
8. tapsi hapsi (válaszként erre: 4. - M_Marcsa)
2009. febr. 6. 19:20

mi is vajjal + sóval esszük, ecetes hagymával kiegészítve

Isteni !!

7. 413ecaf526 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2009. febr. 6. 19:20
A virslit beirdalod kisütöd,szalonnát keskeny csíkra vágod bevagdosod és sütésközben kinyílik mint a kakastaréj.Finom! :-)
2009. febr. 6. 19:19
MEDVESAJTOT !!!
2009. febr. 6. 19:19
vajat,sült zsirt, túrót,hagymát,szalonnát,stb.Én csak üresen,sósan is szeretem!
2009. febr. 6. 19:18
forrón ráteszel vajat és sót. finom. vagy savanyú tejet melléje.
2009. febr. 6. 19:18
Lehet rá tenni tartármártást vagy tejfölt és reszelt sajtot, nagyon fini!
2009. febr. 6. 19:17
kinek gyereknek vagy felnőttnek? mi szoktunk olyat is, hogy vajat kenünk egy -egy falatra. Vagy kövesztett szalonna + hagyma. Nem diétás, de fincsi! :D
2009. febr. 6. 19:16
Hajában főt- sült krumpli mellé mit lehet adni vacsira?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook