Főztem hat tojást rakott krumplihoz, abból egy büdös volt. Pont annak a felét ette meg a kisfiam. Lehet belőle baj? (tudásbázis)
Van olyan tojás, amelyik büdös/kénes/, de nem romlott, és az ízén nem érződik semmi, meg a külsején se látható.Lehet ez is egy ilyen tojás volt.
Legfeljebb egy jó kis tisztítókúra a családnak:)
De szerintem semmi nem fog történni. Az tuti, hogy a záp nem "fertőzte meg" főzés közben a többi tojást.
sziasztok, hát záp nemhiszem...de büdi az volt, az fix:-) semmi baja még neki szerencsére, a gyereknek...kaját többek tanácsára nem dobtam ki, ugyanis abba az az egy darab tojás nem került bele...
Én is úgy gondolom hogy nem lehetett teljesen záp, mert az szörnyű lett volna :S
csak kezdetleges lehetett mert különben még főzéskor felrobbant volna
szerintem a kajának nincs baja
a gyerek maximum kis hasmenéssel megússza, nem hinném, hogy komolyabb lenne (de megértem az aggodalmad) Úgy tudom, hogy amelyik étel/alapanyag fertőzött (szalmonella, stafilo, stb...) azon egyéb romlásos jelenség nem mutatkozik (esetedben büdös volt)
egyébként tuti záptojás volt??? csak mert furi hogy csak úgy bekapta szegényke :)
De biztos ami biztos, hívj fel egy dokit is ez ügyben.
A gyerek miatt hívd fel az ügyeletet, majd ők megmondják mi a teendő, az a biztos! Egy telefont megér, hogy megnyugodj!
Nyugi, én úgy gondolom hogy nem lesz baj
aha
ez félórája volt kb:-(
Szerintem már kihányta volna ha tényleg rossz volt...
Szerintem nem rakta bele a rakott krumpliba a rosszat...vagy igen?
pucoltam a tojást... a z ötöt beletettem, a hatodikat még nem, a gyerek felkapta, beleharapott, hamm lenyelte, akkor csapott meg a szag.
Nem vetted észre, amikor összevágtad, hogy nem jó? Én kidobnám az egész kaját, amibe beletettem, mert ez romlott tojás. Hogy a gyereknek lesz-e baja tőle, azt nem tudom. Kérdezd meg a háziorvost vagy a helyettest telefonon.
oké, köszi...alapban félek a rossz kajáktól...de az ilyen meg szinte kikészít:-(((((((((
A rakott krumplinak semmi baja nincs az tuti. A kicsi pedig igyon sok folyadékot...szerintem ha csak egy fél tojást evett meg az nem baj.
Nem hiszem, hogy komoly baja lehetne tőle. Én sok tejet itatnék vele.
hát, mert egy edényben, egy vízben főttek...meg a kisgyerek miatt is aggódom:-(jobbára...
Mármint miért lenne baja a kajának ha a többi 5 jó volt.
Miért lenne baj a többi 5nek ha a többi 5 jó volt?
pont annak a felét kapta be jóízűen a kisfiam...Lehet gondja belőle? illetve a többi ötöt beletettem a rakott krumpliba. Nem lesz baja akajának?
Főztem hat tojást rakott krumplihoz, abból egy büdös volt:-( pont annak a felét akisfiam
További ajánlott fórumok: