Hazudott volna a teszt? (beszélgetés)
Igazad van mint mindig🙏🏻
Köszönöm szépen,mindenképp így teszek
Sziasztok,van valakinek valami jó tippje a menstruacio meghozatalhoz? 5-6 nap múlva kene hogy újra jöjjön de nem számítok sok jóra :(
Ezek mellett várom a dokikat mert néha érzek fura mozgásokat,de biológiailag nem lehet :(
Igazad van,bár nálam 3 hónap maradt el,és utána jött a pánik,úgyhogy nálam egy alapos vizsgálat már csak jó lehet
Köszönöm a válaszod 😊
Köszönöm szépen🙏🏻
Akkor biztos minden rendben van,mindenképp alapos vizsgálatot kérek,megfogadom a tanácsod ☺️
Köszönöm szépen🙏🏻
Tényleg akkor nem lehet baj, meg ezek után meg is jött másnap :D
Köszönöm szépen😊
Akkor is mutat a teszt ha már az 5. hónapban történik? Hisz sajnos január közepén csináltam és az augusztus elejétől már több mint 5😅😅
Ma már elég érzékeny tesztek vannak, kimutatták volna a terhességet. Nem vagy terhes, nyugi.
Van valami alapproblémád (PCOS, gyulladás, az orvos kideríti), ami a vérzéskimaradást okozza, amire még rá is tesz egy lapáttal az idegeskedés.
Úgy olvastam, tavaly augusztus óta parázol ezen.
Én nem aggódnék, még van 3 hónapod hogy összeállítsd a babakelengyét :D
Nyugodj meg.
Ami negatív, az negatív.
Hát már a tesztek is hazudnak!
Figyelj, nyugodj le, mert ha így folytatod, nem a nemlétező terhességed lesz a legnagyobb bajod, hanem hogy nem látsz ki a rácsokon.
Nődokit találtam már,a háziorvosomhoz szerdán megyek,mindenképp körülményes szeretnék lenni
Köszönöm 🙏🏻
Köszönöm szépen,nekem azt mondta a doki hogy a 17. nap jo lesz,együtt számoltuk ki, viszont sajnos nyáron tudok csak haza menni és addig nem szeretnék várni
Köszönöm a választ 🙏🏻
Figyelj. Nem vagy terhes.
Most hiába írsz ki még 10 fórumot.
Az egyoldali mellfájdalom hormonális.
Nem tudom milyen vérvételen voltál.
De teljes hormon palettát idehaza menzesz 3-5 napja között néznek, illetve ciklus 21.napján, hogy van e peteérést.
Sziasztok,tudom hogy dokihoz kell mennem,de nagyon nem vagyok nyugodt,ma reggelre a bal mellem rendkívülien fájt/fáj
Amikor csináltam a 2 tesztet az egyiket január 12.-én délután csináltam, a másikat január 17.-én reggel mindkettő negatív eredményt hozott,de közben január 9-től ittam a gyógyteát,lehet egy teának akkora befolyása hogy negatív lett tőle a teszt?
Most már a jobb petefészkem nem szúr,most már a bal,szerdán megyek a dokihoz aki kiértékeli a hormonvizsgálatot
Addig is megpróbálok nyugodt maradni :(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan reagáljátok le, ha rájöttök párotok/férjetek hazudott nektek?
- Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Van még remény?
- Már nem mutat semmit a teszt... megállt volna a fejlődésben?
- Május 4-én, hétfőn meg kellett volna jönnie a mensesemnek és még mindig semmi..a teszt negatív. Mitől lehet, mit tegyek?
- Ma kellett volna megjönnie, tegnap és ma is pozitívat teszteltem, de görcsölök!
- Tegnap kellett volna megjönnie. Nem merek tesztelni, félek...