Házimunka, soha nem érek a végére.... (beszélgetés)
Biztos, hogy nem csinálod rosszul.
A házimunka az, amit soha nem lehet befejezni, csak abbahagyni. :(
Holnap már egyedül leszek a három gyerekkel, vagyis néggyel, mert itt alszik a fiam barátja is. Nincs suli, így az ovit is hanyagoljuk.
Szerintem örülök, ha ellátom Őket. DDD
Ma megembereltem magam.
Egész nap takarítottam, rend is van, tisztaság.
Jó volt, hogy a férjem egész nap lekötötte a gyerekeket, így csak a házimunkára figyeltem.
Viszont kicsit rossz volt, hogy hallottam őket az udvaron kacagni, miközben én éppen felmostam.
Na, de ezt is meg kell csinálni.
Lehet, hogy veled van a baj? Mármint agyban, saját magaddal szembeni elvárásokkal?
Ha mindezt megteszed/megteszitek, amit leirtál, akkor nem hiszem, hogy gond lehet:)
Egy rendmániásnak, mint én is vagyok, minden kint hagyott kis vacak már kupit jelent. Lehet te is erre gondolsz?
Amit tanácsolnék, mert nálam bevált.
Ha úgy látom sok felesleges dolog kint van, mert nem tudok elpakolni sok dolgot, akkor selejtezek, és rögtön lesz helye mindennek újra. Utálom a kis mütyüröket kint, mert csak pórfogók, igy azokat bedobozoltam, fiókba tettem. Az, hogy a játékok kint vannak, nem hinném, hogy kupisnak tűnnek, de arra szoktasd rá a gyerekeket, hogy tegyék el, amivel nem játszanak, illetve ha lehetséges, akkor csak 1 szobát használjanak a játékra.
Szerintem minden rendben van nálad, ne aggódj:)
És hallgattál anyukádra?
Én nem. Volt pár balfék választásom, anyukám útálta őket, de a férjemet szerette, és mint mindig az anyai szív nem tévedett.
Akkor mint lányos anyuka (nekem is van lányom is) figyeld nagyon, hogy a kislányod udvarlója felemeli-e a seprűt, ha elejt egy poharat?
Vagy pár év múlva titokban megkérdezhetjük, hogy mi a kedvenc kajája, azt hogyan kell elkészíteni? DDDD
Ez jó:)))
Nálam is van gyakram amikor érzem,h csak azért pakolok mert ideges vagyok de a szomszéd pasi nem kéne:)))
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Hogyan segítsen a gyerek a házimunkában?
- Mi a véleményetek arról, hogy a gyerek pénzt kap a házimunkáért?
- Hogyan lehet kisgyerek mellett házimunkát végezni?
- Ha a gyerek egy jó gyenge suliba járna és a suli költözne a város másik végére, mennétek utána?