Házépítés 5 hónap alatt? (tudásbázis)
Ezeken az oldalakon vannak típustervek és lehet árajánlatot, referenciákat is kérni.
pl. [link]
Szerintem a mai technológiákkal már minden lehetséges, azaz akár 5 hónap alatt felépíteni egy házat.
De!
Szakember nincs rá.
A legtöbb már azt sem tudja, hogy rabolja ki a megrendelőt.
50 eFt/nap bért kérnek, a segédmunkásnak meg 40 ezret.
Röhejes, hogy mit képzelnek magukról...
Köszi a válaszokat :)
Esetleg tudtok ajánlani céget is, aki rövid határidővel épít házakat? Találtam többet is a neten, de nem tudom melyiket válasszam.
1 év alatt simán megvan normális minőségben.
Nálunk legalábbis ennyi idő alatt elkészült a munka, igaz több lakás ment egyszerre, de az mindegy.
Most saját házat kezdtünk áprilisban, kb 2 hét múlva jön a villanyszerelő, most a vizes dolgozik.
Köszi a válaszokat:)
És akkor szerintetek mennyi a legrövidebb idő ami alatt reálisan elkészül rendes minőségben?
A falakat és a tetőszerkezetet felrakják, és a nyílás zárókat beüvegezve. Majd télen lehet a közművek szerelvényezése. (víz, szennyvíz, villany, gáz)
Azért szoktak a külső-belső vakolással várni tavaszig, hogy a fal és tetőszerkezet igazodik, esetleg néhány millimétert el is mozdul. Ha ez már a vakolás, festés után történik, akkor bizony az örök életre megreped.
Szóval lehet 5 hónap alatt, de akkor az olyan is lesz. Ezek olyan ki nem kerülhető okok, amelyeket nem lehet felgyorsítani, a természet nem ismer határidőt.
Munkafolyamatok alapján lehetséges...
Ettől függetlenül ne áltasd magad, ezek az igéretek csak szerződéskötésig érvényesek, szóval nw tervezz költözést akkorra, jó esetben is duplaannyi ideig fog tartani...
Elvileg igen.
Amennyiben megvan minden engedély, építőanyagok sorakoznak az építés színhelyén, megbízható és szorgalmas mesterek, segédmunkások hada áll tettre készen. A közművek csak a ti kérésetekre várnak.
A ház mérete átlagos, nem jön közbe semmi, de semmi akadályozó tényező és még szerencsétek is van, akkor hajrá !
További ajánlott fórumok:
- Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek
- 5 hónap alatt -42 kg
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?