Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek? (beszélgetős fórum)
Teljesen lezártam a dolgot, részemről ennyi. Amilyen sok időn keresztül tartott a (néha túlzásnak is tűnő) vonzalmam, úgy is párolgott el.
Azért köszönöm a kijózanító válaszokat is, hiszen ez is hozzájárult.
Az egésztől függetlenül én továbbra sem fogok leírni egy férfit, ha első alkalommal kevés ideig bírja és sajnálom a férfiakat akik már jártak így és olvasniuk kellett ezt a gúnyolódást.
Olyanokkal viszont biztosan nem kezdek többet akiknek párjuk van.
Gondolod hogy nekem nem ugyanez a véleményem? Sajnos vigyázni kell a férjezettel is, mert ha nem túl jó a kapcsolata ugyanúgy viselkedhet mint a független. Illetve egyszer itt a fórumon azt mondta valaki, hogy azért nem feltétlenül kell kizárni a függetleneket sem, mert lehet olyan élethelyzet amikor a ő sem feltétlenül akar ilyet. Meg azért lehet hogy akadnak jó szándékú nők is, akik nem feltétlenül szeretnének bosszút állni a pasin, különösen ha tudják hogy megszerezni úgysem lehet. Vagy lehet pont akkor teszik?
Sokféle nő van, vannak akik aljas szemétnek tekintik a félrelépő férfiakat, vannak akik tudomásul veszik de azt mondják ők ilyen emberrel soha, vannak akik azt mondják hogy macerás velük de ha ló nincs jó a szamár is elven esetleg belemennek és ahogy írtam egy nő azt mondta a múltkor egy fórumon hogy van előnyük is. :-)
Egyébként valószínűleg nem foglalkozok többet vele. Azt írta a hétvégén jön a munkahelyemre (nem miattam). Annyit kérdezett még, hogy minden rendben velem stb.
Majd hétvégén ír.
óóóóóóóóóó, tudtam én, de romantikus :D
nah jó, nem akarom elviccelni, tényleg érdekelne, hogy másként látja-e most Kicsilány a dolgokat :(
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Halál. Ha megtörténne, ami történne az....
- A nappali és az éjszakai szobatisztaságnak egyszerre kéne megtörténnie?
- Sziasztok!Tudja valaki melyik régi magyar film zenéje a:Veled is megtörténhet egyszer-című dal?Estleg hol lehetne megszerezni?
- Egyszer csak megtörtént a csoda... és nem voltam többé terhes!