Hauck Shopper XLS Trio babakocsival van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
Akkor jó lesz, a mozes rész sztem viszonylag nagy,a sportresz is annyi pénzért éppen megfelelő.
Én ha még egyszer vennék, inkább egy ABC Design kocsit vennék használtan.
De ez csak az én véleményem
Jó babázást :)
Szia, köszönöm a válaszod :) A miénk téli baba lesz, így gyakorlatilag csak a mózest használnánk aztán ahogy megül, a sport részt, úgyhogy az a fontosabb :) A bátyja 5 és fél hónaposan már szépen megült a sportkocsiban, reméljük ő is ilyen ügyes lesz.
Szóval ha a sport rész jó, az már egy pozitívum :)
A hordozó szinte csak a kórházból való hazahozatalhoz kellene (taxi) ahhoz viszont nagyon ragaszkodnak, hogy csak hordozóban viheted haza az újszülöttet, ez valamilyen szinten érthető is.
Ennyi erővel vehetnénk sima kétfunkciós kocsit is, tudom, aminek nem tartozéka a hordozó, "csak" a sportrész hajtogatható mózessé, láttuk néhány ilyen modellt, de vagy nehezebbek vagy drágábbak mint a Hauck shopper vagy vacak minőségűek. A tesónak pl egy Chiploino Dakota-ja volt annak idején, fantasztikus újszülöttkocsi lett volna ha nem nyom 13 kilót :)
Szia,határozottan lebeszelnelek róla.
A sima sport része jó, nekünk Viper trió van.
DE
A hordozó extrém kicsi, a gyerek 3 hónapos korában már fért bele,vennünk kellett másikat, így aztán baromira nem tudtam kihasznalni,hogy csak úgy cserelgetem a vázon a mozest meg a hordozot.
Sajnos minden hauck kocsihoz ugyanaz a béna mini hordozó van.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet kapni Hauck Traxx Jaguar 4 babakocsit?
- Hauck Citi babakocsit tényleg nehéz irányítani?
- Mi a véleményetek a (Brendonban kapható) Hauck Babakocsi Condor All in One-ról?
- Hauck Viper XLS, Espiro Prego babakocsi vélemények, tapasztalatok
- Lehet Hauck mini star babakocsihoz utólag babahordozót venni?
- Hauck Manhattan babakocsiról vélemények?